Huawei are PROBLEME foarte MARI care Pun Compania in PERICOL

Huawei are probleme foarte mari care pun compania in pericol, chinezii fiind intr-o situatie disperata din care nu prea pare sa mai existe vreo scapare acum.

Huawei are PROBLEME foarte MARI care Pun Compania in PERICOL

Huawei are probleme foarte mari in momentul de fata, iar ele pun existenta companiei in pericol, sau cel putin asta ne da de inteles ceea ce se intampla acolo in momentul de fata, si situatia e departe de a fi buna. Compania Huawei se pregateste cu siguranta pentru un esec major al seriei de telefoane Huawei Mate 30, care va fi lansata fara aplicatii si servicii Google, insa aparent in doar un numar limitat de tari, deci vanzarile vor fi mici.

Huawei va incerca sa prezinte situatia intr-un mod cat mai favorabil, insa toata lumea stie ca dca n-ar fi fost de chinezii patrioti, vanzarile companiei ar fi scazut simtitor in T2 2019, ceea ce vom vedea cel mai probabil in T3. Oricat ar incerca Huawei sa spuna ca lucrurile merg bine, realitatea este ca lucrurile nu stau asa, iar pe masura ce lumea sa lamureste ca nu va avea Android 10 asa cum vrea in telefoane, iar modelele noi n-au aplicatii Google, lucrurile se inrautatesc.

Huawei are PROBLEME foarte MARI care Pun Compania in PERICOL

Huawei trece prin probleme atat de mari incat cofondatorul sau a sugerat acum cateva saptamani ca ar fi dispus sa ofere secretele companiei, in materie de comunicatii, unui competitor doar pentru a crea concurenta. Asta in speranta ca nu s-ar mai concentra atat de mult americanii pe Huawei si produsele sale, iar desigur ca miscarea ar fi una disperata, dar ea ne arata cat de serioase au devenit lucrurile, si in ce pericol e compania acum.

Huawei este o companie foarte mare, cu venituri de peste 100 de miliarde de dolari in 2018, deci are resurse pentru a supravietui in aceasta perioada dificila, dar e nevoie de schimbari foarte mari pentru ea. Huawei a incercat sa se pregateasca pentru sanctiunile pe care SUA le-a impus, insa pana acum s-a vazut ca oricat de mari au fost pregatirile, nimic n-a fost suficient pentru ceea ce a avut Donald Trump in minte pentru chinezi.

Huawei sufera, si asta se vede fara discutie, iar daca telefoanele sale nu vor putea fi livrate cu aplicatii si servicii Google din fabrica, atunci vanzarile vor intra in picaj in multe zone de pe glob.