Planeta Venus. Anunt ULUITOR al NASA care UIMESTE Intreaga LUME

Planeta Venus. Un anunt uluitor vine de la NASA si uimeste intreaga omenire, iata ce au descoperit cercetatorii cu privire la evolutia sa de pana acum.

Planeta Venus anunt nasa

Planeta Venus. Un anunt uluitor al NASA care a uimit intreaga lume ne dezvaluie si unul dintre vechile mistere care are legatura cu acest corp ceresc foarte indepartat de Pamant. Vorbim despre un nou studiu pe care cei de la NASA l-au facut cu privire la planeta Venus, iar conform lor, cu 2/3 miliarde de ani in urma ea a aratat complet diferit fata de versiunea in care o vedem in momentul de fata prin intermediul telescoapelor.

Planeta Venus. Cei de la NASA sustin ca un ocean ar fi acoperit o buna parte din suprafata de acolo cu foarte mult timp in urma, iar viata ar fi putut fi sustinuta fara probleme pentru diverse organisme. In baza celor mai recente imagini si analize facute pentru planeta Venus, cercetatorii de la NASA sustin ca acel ocean ar fi sustinut viata acolo, mai ales ca temperatura de la suprafata ar fi fost mult mai potrivita pentru asa ceva.

Planeta Venus. Anunt ULUITOR al NASA care UIMESTE Intreaga LUME

Planeta Venus. 5 scenarii au fost simulate de catre cei de la NASA folosint datele pe care le-au inregistrat pana acum, iar in fiecare dintre ele au ajuns la concluzia ca viata putea fi sustinuta pentru miliarde de ani. Se pare ca planeta Venus a avut la un moment dat temperaturi foarte similare cu cele care exista pe Pamant in momentul de fata, dar si suprafata foarte similara cu cea a planetei noastre, incluzand aici si oceanul foarte mare.

„Ipoteza noastră este că Venus a avut un climat stabil de miliarde de ani. Este posibil ca evenimentul de reasfocare aproape global să fie responsabil de transformarea sa dintr-o climă asemănătoare Pământului în casa caldă infernală pe care o vedem astăzi. Ceva s-a întâmplat pe Venus, unde o cantitate uriașă de gaz a fost eliberată în atmosferă și nu a putut fi reabsorbit de roci.”

Planeta Venus. Cei de la NASA sustin ca un eveniment cataclismic s-a intamplat cu aproximativ 700 de milioane de ani in urma, iar acesta ar fi determinat declansarea unei cantitati uriase de gaz in atmosfera. Dupa eliberarea acestuia, temperatura de pe planeta Venus a crescut intr-un ritm accelerat, iar asa sustinerea vietii a devenit imposibila, ceea ce in final a adus planeta in situatia in care se afla acum.

Planeta Venus. Acestea fiind spuse, cei de la NASA vin cu informatii uimitoare cu privire la evolutia acestui corp ceresc, ea explicand intr-o anumita masura de ce viata nu mai poate fi sustinuta acum.