ATACUL Huawei Impotriva SUA Continua cu o NOUA LOVITURA

Huawei continua atacul dur importiva SUA, iata vor chinezii sa faca pentru a lupta mai serios impotriva lui Donald Trump in urmatoarele luni.

huawei lupta sua

Huawei a fost ingenuncheata de catre SUA cu sanctiunile prin care le interzice chinezilor sa mai cumpere produse de la companiile locale, sau sa licentieze software pe care sa-l foloseasca pentru produsele proprii. In ciuda tuturor atacurilor si loviturilor care au afectat compania, Huawei riposteaza, iar fondatorul sau a anuntat iar ca e dispus sa ofere secretele companiei catre una americana care sa-i devina concurent pe piata echipamentelor GSM.

Huawei este dispusa sa ofere in exclusivitate unei companii americane acces la tehnologiile sale pentru echipamente de telecomunicatii 5G, totul in ideea de a avea un concurent puternic in acest segment de piata in viitor. Oferta este facuta de catre cei de la Huawei in speranta ca aceasta concurenta o va ajuta sa scape de acuzatiile SUA privind riscul pe care-l aduc echipamentele sale de telecomunicatii, pentru cetatenii din intreaga tara, si nu numai.

ATACUL Huawei Impotriva SUA Continua cu o NOUA LOVITURA

Huawei a ales SUA din cauza razboiului pe care il duce acolo cu Donald Trump, dar si din cauza faptului ca nu exista companii care sa produca echipamente 5G pe plan local, sau nu exista vreuna impotanta. In Europa cei de la Huawei ar avea dificultati in a convinge vreo companie sa-i foloseasca tehnologiile din moment ce Nokia si Ericsson au o prezenta atat de importanta pe continent, asa ca in SUA planul sau ar fi mult mai usor de pus in aplicare in 2019.

“Fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, a reiterat că ar dori să licențeze tehnologia extinsă de rețea a companiei 5G unei alte companii. Huawei ar autoriza infrastructura sa 5G în totalitate unei alte companii, permițând-o să fie fabricată, instalată și funcționată fără implicarea Huawei. Tehnologia ar putea fi modificată pentru a îndeplini cerințele de securitate specifice și că codul software ar fi deschis și ar putea fi modificat.”

Huawei ar fi incheiat deja contracte consistente cu multi operatori de telecomunicatii pentru a le furniza echipamente 5G in urmatoarele luni, insa ei sufera din cauza problemelor pe care le genereaza SUA. Huawei a inceput sa faca echipamente de telecomunicatii care nu au componente de la companii americane, insa au nevoie de mult mai mult de atat, adica de eliminarea completa a sanctiunilor pe care americanii le-au impus pentru ei.

Huawei lupta dur cu Donald Trump, insa inca e foarte departe de a reusi sa isi indeplirneasca principalul obiectiv, adica acela de a scapa de sanctiuni, macar pentru licentierea Android.