Digi LIVE, Serviciul ASCUNS de care RCS & RDS NU ti-a Spus

Digi LIVE este un serviciu ascuns foarte util de care RCS & RDS nu ti-a spus, dar te care te poti folosi acum pentru a vedea camere web online in Romania.

Digi LIVE camere web

Digi LIVE este un serviciu pe care cei de la RCS & RDS nu l-au promovat pana in prezent, desi este ceva foarte interesant, care este disponibil gratuit pentru oricine acceseaza website-ul operatorului. Digi LIVE este o pagina speciala din cadrul website-ului celor de la RCS & RDS in care sunt disponibile camere web live din diverse orase din Romania, cateva zeci fiind active in momentul de fata pentru a fi accesate de catre oricine.

Digi LIVE are camere web live in principalele orase din Romania, dar si in zonele turistice, in majoritatea zonelor fiind amplasata cate o singura camera in centrul orasului, in general intr-o pozitie inalta, cu vizibilitate buna. In Bucuresti, sau brasov, exista mai multe camere web pentru Digi LIVE, asa cum se intampla si in statiunile montane de pe Valea Prahovei, unde exista aproape cate o camera pentru fiecare dintre ele in momentul de fata.

Digi LIVE, Serviciul ASCUNS de care RCS & RDS NU ti-a Spus

Digi LIVE are camere web online de rezolutie mica, si desigur ca unele sunt nefunctionale in momentul de fata, dar daca nu gasiti vreuna activa, puteti reveni pentru a incerca mai tarziu sa vedeti ce redevine disponibil. Interesant este ca Digi LIVE are camere web online inclusiv pe unele drumuri nationale, nu toate cu vizibilitate foarte buna, dar macar exista ceva pentru a vedea diverse zone din tara, camerele web online nefiind usor de gasit.

Digi LIVE are o camera web online activa inclusiv in zona vamei de la Nadlac, chiar daca pozitionarea nu e una grozava, insa ea e inclusa printre zecile care sunt active in momentul de fata in website. Platforma pe care functioneaza Digi LIVE nu e chiar atat de grozava, refuza sa incarce uneori feed-urile live pentru camerele web, dar o reincarcare a paginii ar trebui sa readuca lucrurile la normal pentru a vedea imaginile, chiar daca au o calitate foarte slaba.

Digi LIVE este una dintre foarte putinele platforme care au camere web online active in momentul de fata, dar care si un numar atat de mare din orasele din Romania.