Apple Watch a Salvat Viata unui Barbat Grav Accidentat

Apple Watch a Salvat Viata unui Barbat Grav Accidentat

Apple Watch a salvat viata unui barbat care a suferit un foarte grav accident dupa ce a cazut intr-o prapastie si s-a lovit de pietrele de la baza unui rau. Barbatul a ramas cu spatele rupt in urma caderii, iar Apple Watch-ul sau a apelat singur serviciul de urgenta 911 dupa detectarea caderii, omul fiind si localizat de autoritati.

Barbatul a cazut in prapastie in timpul unei drumetii pe care o facea impreuna cu iubita sa, insa din cauza faptului ca se lasase intunericul, nu a putut vedea pe unde merge. Atat barbatul, cat si iubita sa au cazut de la o inaltime serioasa, insa doar el a fost grav ranit, avand spatele rupt in trei locuri.

Barbatul si iubita sa au fost salvati de catre autoritati care i-au preluat cu o barca si i-au transportat catre un spital, unde el a primit ingrijirile medicale de care avea nevoie. Interesant este ca functia care a apelat automat serviciul de urgenta e in mod normal dezactivata pentru persoane de varsta sa, 28 de ani, dar el a activat-o manual.

“Un bărbat din New Jersey și iubita lui, care a căzut pe o stâncă în timp ce se plimbau, au fost salvați după ce Apple Watch-ul sau a apelat la 911. James Prudenciano a suferit trei fracturi la spate din cădere, care a fost detectata automat de Apple Watch.”

Daca aveti un Apple Watch ar trebui sa activati manual functia care detecteaza caderile, deoarece e foarte posibil ca ea sa va salveze viata candva.