ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. LIVE PREZENTA la VOT in Strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot in strainatate poate fi vazuta live in aceasta pagina, iata cati romani au votat deja viitorul presedinte al Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 LIVE PREZENTA VOT Strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fie ca va vine sa credeti, sau nu, au trecut deja 5 ani din momentul in care ne-am ales actualul presedinte, iar in acest weekend are loc primul tur al acestor alegeri. Spre deosebire de alegerile din primavara, pentru europarlamentari, in cadrul acestor ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 vorbim despre mai multe zile de vot pentru cetatenii din strainatate, procesul incepand ieri, si se va termina in seara zilei de duminica, deci dupa 3 zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Biroul Electoral Central listeaza in aceasta pagina prezenta la vot, cu actualizari o data la cateva minute, pentru toti cei care se prezinta la urne pentru a-si inregistra optiunile. Vorbim despre prezenta la vot pentru ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 atat in Romania, cat si in strainatate, toate datele fiind colectate de la sectiile de votare din diverse locatii de pe glob, iar asa toata lumea are o imagine de ansamblu asupra desfasurarii lucrurilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. LIVE PREZENTA la VOT in Strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot in strainatate este extrem de importanta deoarece in anii trecuti au existat intotdeauna probleme, iar anul acesta lucrurile sunt organizate complet diferit. Pana in momentul de fata s-au inregistrat 163.000 voturi din strainatate pentru aceste ALEGERI PREZIDENTIALE 2019, 25.000 dintre ele prin corespondenta, si inca 138.000 direct la sectii, dar este de asteptat ca numarul sa creasca exponential in cursul urmatoarelor doua zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. La alegerile pentru europarlamentari s-au prezentat la vot in strainatate, probabil, peste 400.000 de romani, dar numai 362.000 au reusit efectiv sa voteze, ceea ce a generat foarte mari nemultumiri. Acum perioada de votare a fost extinsa la 3 zile pentru ca toata lumea sa poata vota la aceste ALEGERI PREZIDENTIALE 2019, iar din ceea ce vedem pana acum, doar vineri au votat un sfert dintre cei care au mers si la europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Daca lucrurile vor continua asa, pana duminica seara la ora 21:00, in fiecare tara in care se voteaza, probabil se va depasi cifra de 500.000 de votanti din strainatate, si n-ar trebui sa mai avem sitautii penibile precum cele din primavara.