Huawei: Anuntul IMPORTANT venit de la Presedintele Companiei

Huawei are parte de un anunt foarte important venit de la presedintele companiei, iata ce spune acesta in legatura cu viitorul entitatii pe car eo conduce.

huawei anunt presedinte

Huawei este in centrul unui anunt important venit de la presedintele companiei chinezesti, acesta avand un anunt foarte important cu privire la ceea ce se intampla acum. Mai exact, fondatorul Ren Zhengfei vorbeste despre situatia in care se afla compania sa in momentul de fata, el spunand ca presiunile la care este supusa Huawei in acest moment de catre SUA reprezinta doar un test si nimic mai mult.

Huawei este de mai bine de 6 luni sub efectul unor sanctiuni impuse de catre SUA care impiedica compania sa cumpere produse si tehnologii de la companiile locale, ceea ce le afecteaza serios activitatea. Fondatorul Huawei nu pare sa fie extrem de ingrijorat din cauza sanctiunilor care exista, dar desigur ca si-a pus angajatii sa gaseasca tehologii inlocuitore pentru cele americane.

Huawei: Anuntul IMPORTANT venit de la Presedintele Companiei

Huawei poate vedea aceasta situatie ca un nou test de lucru sub presiune severa, insa in realitate este vorba de mai mult decat atat, situatia in care se afla ea fiind una mult mai serioasa. Fondatorul Huawei sustine ca a sa companie este de 3 decenii in “suferinta”, dar si ca fiecare “episod” de acest gen prin care trecerea ea este unul care intareste compania si o face mai puternica pentru ceea ce va urma in vederea lansarii de noi produse.

Huawei a fost recent intr-un scandal din cauza faptului ca angajatii sai sunt suparati din cauza faptului ca se considera a fi tratati ca niste sclavi, ei fiind obligati sa lucreze 12 ore pe zi in birourile companiei din China. Fondatorul Huawei nu prea vede o problema cu aceasta situatie, el spunand ca toti cei care lucreaza in companie trebuie sa lupte in acest razboi foarte important cu SUA, victoria fiind extrem de importanta pentru chinezi.

Huawei a evitat recent sa-si lanseze telefonul Huawei Mate 30 Pro pentru ca nu poate implementa aplicatii si servicii ale Google, iar aceasta situatie nu se va opri prea curand, deci stresul nu va disparea.