PREMIERA Huawei MATE 40 PRO ce poate SCHIMBA Lumea Smartphone

Huawei MATE 40 PRO va fi lansat cu o premiera foarte importanta ce poate schimba intr-o buna masura lumea smartphone, iata ce se va intampla cu telefoanele.

Huawei MATE 40 PRO premiera smartphone

Huawei MATE 40 PRO va fi lansat de catre compania Huawei cu o premiera care, din pacate, in alte telefoane mobile nu va exista, dar care ar face piata smartphone mult mai buna daca ar fi implementata. Huawei MATE 40 PRO va fi lansat cu dual-boot pentru Harmony OS si Android, ceva ce in Samsung GALAXY S12 nu va exista, dar ceva ce ar putea fi complet inutil daca problemele chinezilor vor fi rezolvate pana in toamna 2020.

Huawei MATE 40 PRO are anuntata implementarea Harmony OS si Android pentru ca acum aplicatiile si serviciile celor de la Google nu pot fi oferite pentru clientii Huawei, insa pana in 2020 problema ar putea fi rezolvata. Chiar si in aceste conditii, e destul de probabil ca Huawei MATE 40 PRO sa aiba tot doua sisteme de operare integrate din dorinta chinezilor de a-si face sistemul de operare popular pentru a putea inlocui candva Android.

PREMIERA Huawei MATE 40 PRO ce poate SCHIMBA Lumea Smartphone

Huawei MATE 40 PRO va atrage mult interes daca va avea doua sisteme de operare integrate, si ar putea convinge alti producatori sa-si promoveze propriile sisteme de operare in acest mod. Nu doar Huawei are un sistem de operare separat de Android la care lucreaza de ceva vreme, deci integrarea Harmony OS in Huawei MATE 40 PRO ar putea motiva alte companii sa-si promoveze propriile creatii.

Huawei MATE 40 PRO are nevoie de un Harmony OS bine dezvoltat pentru ca nu e exclus ca problemele mari ale Huawei de acum sa se extinda pana prin 2024 daca Trump va castiga un al doilea mandat de presedinte al SUA. Desi s-au facut constant promisiuni ca Huawei va scapa de sanctiunile existente, absolut nimic nu s-a schimbat, deci in Huawei MATE 40 PRO trebuie facuta o schimbare radicala pentru ca telefonul sa aiba succes.

Huawei MATE 40 PRO va fi lansat pentru clienti in toamna anului viitor, mai mult ca sigur prin octombrie, dar pana atunci vor mai fi facute si alte modificari foarte importante pentru dispozitiv.