Functia Samsung GALAXY S11 ce va DISTRUGE iPhone 11, TOATA Concurenta

Samsung GALAXY S11 va avea o functie grozava care va distruge iPhone 11 si toata concurenta de pe piata smartphone, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru telefon.

Samsung GALAXY S11 distruge iphone 11

Samsung GALAXY S11 are confirmata pentru toti fanii o functie pe care foarte multa lume o asteapta “cu sufletul la gura” anul acesta, iar asta deoarece ea aduce o schimbare uriasa pentru experienta de utilizare a telefoanelor. Vorbim despre ecranul care va avea o rata de refresh de 120 Hz, ea fiind anuntata de catre diverse zvonuri pana in prezent, insa se pare ca exista acum o confirmare inclusiv in versiunile beta ale Android 10, chiar daca nu pentru Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 are testat Android 10 in momentul de fata de catre cei care au primit prototipuri de la compania coreeana, insa confirmarea pentru tehnologia de 120 Hz vine de la versiunea Android 10 pentru Galaxy Note 9. Un meniu secret gasit in interiorul interfetei de setari pentru sistem a Galaxy Note 9 arata faptul ca Samsung GALAXY S11 va permite controlarea unei rate de refresh de 60 Hz – 120 Hz pentru ecran, cu diverse optiuni de folosire.

Samsung GALAXY S11 are confirmata in Android 10 rata de refresh de 120 Hz

Samsung GALAXY S11 rata refresh 120 Hz

Samsung GALAXY S11 are in imaginea de mai sus prezentat meniul care contine aceasta optiune, ea fiind implementata pentru a le permite utilizatorilor sa-si prelungeasca autonomia bateriei, daca ea e prea mica. Este arhicunoscut faptul ca o crestere a ratei de refresh reduce autonomia bateriei din cauza faptului ca ecranul consuma mai multa energie intr-un asemenea mod de folosire, iar desi Samsung GALAXY S11 va avea o baterie mai mare, autonomia tot poate fi afectata.

Samsung GALAXY S11 va avea un avantaj urias in fata iPhone 11, care nu are o asemenea functie, dar poate chiar si in fata Huawei P40 Pro, care ar putea avea o rata de refresh de doar 90 Hz in loc de 120 Hz. In fata altor modele de telefoane de la chinezi nici nu mai poate fi vorba despre altceva decat un avantaj, iar asta deoarece vasta majoritate a lor nu vor avea aceasta tehnologie foarte importanta ce va ajunge in Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat in data de 18 februarie de catre compania coreeana, iar lansarea telefonului ar putea avea loc undeva prin martie, dar deocamdata nu sunt stabilite datele finale pentru lansare.

2 COMENTARII

  1. Nu as tine aceasta rata 120h,stim de la op7pro ca daca ti pe 90hz iti consuma bateria ff rapid deci daca ai tine 120hz mai mult de 6-7ore nu va tine bateria

  2. Ce poate sa fie asa de ”importanta” tehnologia aceasta la telefoanele mobile incat sa “distruga” iphone 11 care sunt ferm convins ca are cpu mai puternic chiar decat S11 telefon care inca nici nu a fost lansat mai ales daca in EU va veni tot pe versiunea exynos care “a supt” bateria la greu si la S10 fata de versiunea snapdragon. Iar pe iphone oricum experienta este deja una mai smooth iar input lagul in jocuri mai mic datorita tehnologiei “120hz touch sensing”.