OFICIAL: Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au Clientii Vizati de o VESTE GROZAVA

Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au toti clientii vizati de o veste grozava care a venit astazi in Romania, iata ce schimbare importanta este pregatita.

OFICIAL Digi Mobil Orange Vodafone Telekom Clientii VESTE

Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au clientii vizati de o veste grozava astazi, iar asta pentru ca Guvernul Romaniei a anuntat ca urmeaza sa modifice legislatia din Romania astfel incat schimbarile aduse de catre OUG 114/2018 sa nu-si mai produca efectele. A trecut aproape un an de zile de cand OUG 114/2018 a fost adoptata si a dat peste cap cam toata economia din Romania, inclusiv activitatea Digi Mobil, si a altor operatori din telecom.

Digi Mobil a fost unul dintre cei care a crescut preturile pentru servicii, dar si unul dintre cei care a avut aceste modificari blocate, la fel ca si Vodafone, sau Telekom, insa iata ca Guvernul Romaniei ar putea sa salveze intreaga situatie acum. Oficial se vorbeste doar despre doua dintre sectoarele afectate de catre OUG 114/2018, insa e foarte posibil ca si Digi Mobil, impreuna cu restul mediului telecom, sa beneficieze de o imbunatatire a legislatiei.

OFICIAL: Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au Clientii Vizati de o VESTE GROZAVA

Digi Mobil a spus ca a crescut preturile pentru ca de 10 ani intregul grup RCS & RDS nu a mai facut modificari pentru preturile pe care le percepe pentru clientii din Romania, si ca avea nevoie de acest lucru pentru a supravietui. ANPC a blocat cresterea lor de preturi, la fel ca si la Vodafone, sau Telekom, iar Digi Mobil a obtinut o victorie in instanta impotriva autoritatilor, la fel ca Vodafone, insa inca nu poate majora preturile la valoarea dorita.

Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom nu au rezolvata nici problema licitatiei pentru frecventele 5G, care ar fi trebuit sa aiba loc in 2019, dar va avea loc abia in 2020, guvernul anterior dorind sa obtina 1 miliard de euro de pe urma ei. Aceasta problema a fost rezolvata de ceva vreme, insa raman totusi altele cu care Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom se confrunta, si pe care ar trebui sa le rezolve acum noul guvern al PNL.

Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti din Romania afectati de aceasta ordonanta, cei ai ultimului operator fiind cei mai afectati, compania fiind singura fara vreo retea 5G, dar si cu planuri de a fugi cat mai repede de Romania.