OnePlus 7T: Primele REVIEW-uri pentru Primul Telefon cu Android 10 (VIDEO)

OnePlus 7T este prezentat in primele review-uri care prezinta primul telefon cu Android 10 si functii de top la un pret surprinzator de mic pentru clienti.

OnePlus 7T a fost lansat astazi ca primul telefon cu Android 10, iar in clipurile video din acest articol puteti vedea ce anume aduce nou acest smartphone care are un pret foarte, foarte bun. OnePlus 7T vine cu un ecran OLED care are ecran cu diagonala de 6.55 inch, rezolutie 1080p, rata de refresh de 90 Hz, suport pentru HDR10 si HDR10+, luminozitatea ajungand la 1000 nits in lumina directa a soarelui.

OnePlus 7T are un cititor de amprente optic in continuare, dar imbunatatit pentru a fi mult mai exact si mai rapid, ceea ce va imbunatati experienta de utilizare pentru toti clientii companiei. Un chip Qualcomm Snapdragon 855 Plus face deasemenea parte din OnePlus 7T, impreuna cu minim 8 GB de memorie RAM, iar asta-i va asigura si performante de top, mai ales ca telefoanele au deja medii de stocare UFS 3.0, foarte rapide.

OnePlus 7T: Primele REVIEW-uri pentru Primul Telefon cu Android 10 (VIDEO)

OnePlus 7T are deasemenea si o camera tripla, inclusa intr-un modul circular, in interiorul sau regasindu-se un senzor de imagine de 48 de megapixeli, care face poze de 12 megapixeli. OnePlus 7T are deasemenea zoom optic de pana la 2X pentru senzori de imagine telephoto, iar desigur ca un senzor de imagine wide-angle este implementat, acesta putand inregistra poze la rezolutia de 16 megapixeli.

OnePlus 7T are o baterie cu capacitatede 3800 mAh care poate fi incarcata de la 0 la 100 in doar 60 de minute, iar totul multumita sistemului avansat de incarcare rapida implementat in telefon. Toata aceasta tehnologie face telefonul un must-have pentru cei care nu vor neaparat un telefon premium, dar vor performante ridicate, o camera decenta, o autonomie ok, si totul una pret mai mult decat bun, OnePlus 7T costand numai 600 de dolari.

OnePlus 7T va costa cam 600 de euro in Romania, dar chiar daca nu are toate spcificatiile pe care le vedem la produse de la Apple, Samsung, Huawei, este cu siguranta un smartphone foarte interesant.