WhatsApp: Anuntul Facebook care a DEZAMAGIT TOTI Utilizatorii

WhatsApp are sute de milioane de utilizatori dezamagiti de un anunt pe care l-a facut compania Facebook pentru toata lumea, iata ce a declarat aceasta.

WhatsApp dezamagire

WhatsApp a avut sute de milioane de utilizatori dezamagiti astazi dupa un anunt foarte important facut de catre compania Facebook pentru lumea intreaga, iar asta ne arata cam care sunt prioritatile sale in acest moment. Cei de la Facebook au anuntat astazi ca au inceput sa testeze noua interfata pentru website-ul care poate fi accesat de oricare dintre cei 2.5 miliarde de utilizatori din lumea intreaga, iar ea va include si un dark mode pentru toti.

WhatsApp are un dark mode in pregatire de cateva luni bune de zile, insa se pare ca Facebook va implementa interfata intunecata pentru website-ul sau, nu si pentru aplicatia de mesagerie folosita de foarte multa lume. Explicatii pentru aceasta situatie nu au venit de la Facebook pana in momentul de fata, insa desigur ca nu este exclus ca WhatsApp sa fie data uitarii de catre companie in ceea ce priveste implementarea unei asemenea teme intunecate.

WhatsApp: Anuntul Facebook care a DEZAMAGIT TOTI Utilizatorii

WhatsApp nu prea pare sa fie in centrul atentiei Facebook in momentul de fata, compania americana fiind mai mult axata pe regandirea interfetei website-ului sau decat pe modificarea interfetei aplicatiei. Desi foarte multi dintre cei care folosesc aplicatia WhatsApp au cerut ca acest dark mode sa fie oferit pentru telefoanele lor, Facebook vrea sa ofere intai noutatile in website-ul retelei de socializare, poate chiar si in aplicatia principala pentru toata lumea.

WhatsApp va avea intre timp implementate multe alte modificari pentru functiile pe care le ofera pentru telefoane, inclusiv reclame, ceva ce nimeni nu si-a dorit vreodata sa aiba, dar ceva ce se pare ca va ajunge in aplicatie. Intre dark mode si reclame, cred ca utilizatorii WhatsApp si-ar dori sa aiba tema intunecata, dar Facebook are cu totul alte prioritati acum, asa ca va trebui sa ne obisuim cu faptul ca americanii o sa ne ofere doar ceea ce vor ei.