WhatsApp: Cum Citesti Mesaje FARA a Trimite Notificari de Citire

WhatsApp Messenger are un truc extrem de interesant implementat de catre compania dezvoltatoare, el permitand citirea mesajelor fara a trimite confirmari de citire.

WhatsApp citire mesaje notificari

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta in acest moment, iar asta inseamna ca miliarde de mesaje sunt trimise zilnic, si pentru ele platforma trimite diverse tipuri de confirmari catre expeditori. WhatsApp afiseaza o confirmare de trimitere a mesajului catre serverele companiei, una ca mesajul a fost livrat cu succes catre telefonul destinatarului, si inca una cand acea persoana citeste efectiv mesjaul, deci a vazut ceea ce noi i-am trimis.

WhatsApp permite desigur dezactivarea confirmarilor de citire pentru mesajele pe care le trimitem prin platforma, si exista mai multe medote de a face asta, insa principalele va impiedica si pe voi sa primiti confirmari de citire de la alte persoane. Exista totusi un truc pentru a vedea notificarile din cadrul WhatsApp fara a trimite confirmari de citire, mai exact prin deschiderea lor direct din centrul de notificari, sau ecranul de blocare, al telefonului vostru.

WhatsApp: Cum citesti mesaje fara a trimite notificari de citire

WhatsApp a implementat atat pe iPhone, cat si pe Android posibilitatea de a primi in ecranul de blocare notificari cu textele mesajelor pe care alte persoane ni le trimit prin platforma de mesagerie. Ei bine, daca acele mesaje sunt accesate doar ca pop-up pe notificare, adica fara a deschide efectiv aplicatia, atunci persoana care a trimis mesajul nu va primi si o notificare de citire, dar important este sa vizualizati mesajul doar in pop-up in ecranul de blocare.

WhatsApp are in iPhone implementat totul nativ, in Android functia putand fi activata din meniul de setari, iar accesarea notificarii ca pop-ul se face, in majoritatea telefoanelor, printr-o atingere indelungata a ei. Daca veti raspunde mesajului primit in acea notificare, atunci WhatsApp va trimite in mod automat si notificarea de citire impreuna cu mesajul, astfel ca important este doar sa vizualizati notificarea respectiva, fara a accesa si aplicatia in sine.

WhatsApp are diverse trucuri extrem de utile pentru utilizatorii din toata lumea, si e bine sa le cunoasteti macar pe unele dintre ele deoarece va pot face experienta de folosire a platformei mult mai buna.