DACIA Duster 3: Doua Mari SCHIMBARI Aduse de Noua Masina

DACIA Duster 3 va fi un model foarte important pentru producatorul roman, si iata doua dintre schimbarile pe care le va avea pentru clientii din toata lumea.

DACIA Duster 3 schimbari
Imagine concept pentru Dacia Duster.

DACIA Duster 3 va fi lansata in urmatorii ani de catre DACIA, un upgrade important urmand a fi adus pentru serie pe masura ce interesul pentru actualul model va scadea, asa cum e si normal, pana urma. DACIA Duster 3 nu are prea multe detalii oferite pana in momentul de fata, insa mai mult ca sigur vor veni doua mari schimbari care vor conta extrem de mult pentru experienta pe care o vor avea soferii, dar si siguranta acestora.

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur facuta pe o alta platforma decat modelul actual, acest lucru fiind inevitabil din moment ce platforma actuala e una destul de veche, ea fiind folosita pe masinile Renault inainte de DACIA. Nu se stie inca ce platforma va folosi Renault pentru DACIA Duster 3, e posibil sa fie una folosita in SUV-urile sale lansate recent, sau una care va fi lansata in urmatorii doi, sau trei ani, dar nu cred ca vom vedea ceva mai nou de atat.

DACIA Duster 3: Doua Mari SCHIMBARI Aduse de Noua Masina

DACIA Duster 3 pe o platforma noua va oferi imbunatatiri serioase pentru control in drumurile facute de catre soferi, ceva ce vine desigur cu fiecare schimbare majora pentru platforma unui automobile. Este deasemenea de asteptat ca DACIA Duster 3 sa vina si cu imbunatatiri pentru siguranta generala, ambele lucruri fiind deja anuntate de catre presa straina pentru DACIA Logan 3, dci e usor de inteles de ce inclusiv pentru SUV e de asteptat ceva similar.

DACIA Duster 3 va veni, asa cum toata lumea se asteapta si stie, cu schimbari pentru design, asa cum vedem si la Dacia Logan 3, care are parte de un design foarte mult schimbar. E foarte, foarte, posibil ca DACIA Duster 3 sa ia multe dintre modificarile de design de la Logan 3, atat in ceea ce priveste caroseria, cat si in ceea ce priveste farurile, stopurile, sau poate chiar si bordul, dar acest model e inca la ani buni distanta de lansare, deci multe se pot schimba.

DACIA Duster 3 nu va fi lansat prea curand, ci ar putea ajunge peste 4 – 5 ani, dar totul depinde si de felul in care se vor desfasura vanzarile pentru actualul model, si un model facelift asteptat poate in 2021.