Huawei MATE 40 Pro: PREMIERA cu o Noua Inovatie EXCLUSIVA

Huawei MATE 40 Pro are anuntata o premiera cu o inovatie care va ajunge exclusiv in telefoanele companiei Huawei, iata ce pregateste pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro inovatie

Huawei MATE 40 Pro are anuntata astazi o premiera extrem de importanta cu o inovatie care va ajunge in exclusivitate in acest telefon, ea fiind creata de catre cei de la Huawei doar pentru acest model de dispozitiv. Inainte de a ajunge la ea, aflam ca Huawei MATE 40 Pro va avea un nou chip Kirin 1020 produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, de catre cei de la TSMC, iar asta va aduce imbunatatiri semnificative in raport cu actualul chip Kirin 990.

Huawei MATE 40 Pro ar trebui sa beneficieze, multumita acestui nou chip, de performante imbunatatite, autonomie mai buna, si alte schimbari in bine de care utilizatorii din toata lumea se vor bucura. Desi vestile sunt grozave acum, implementarea acestui chip in Huawei MATE 40 Pro depinde extrem de mult si de posibilele noi sanctiuni pe care le pregateste Donald Trump, iar asta pentru ca daca ele vor fi aplicate, atunci va fi imposibil de produs noul chip Kirin 1020.

Huawei MATE 40 Pro: PREMIERA cu o Noua Inovatie EXCLUSIVA

Huawei MATE 40 Pro va avea si o noua camera inovatoare care va avea o serie de lentine “in forma libera”, adica un design nou care va folosi senzorii intr-un mod nou pentru a face imagini. Se pare ca multumita acestu design special pentru lentilele senzorilor de imagine, Huawei MATE 40 Pro va putea face poze care au distorsiuni mai putine, si detalii mai clare, inovatia fiind brevetata de catre Huawei, deci va fi folosita exclusiv in telefoanele sale in 2020.

“Accesați departamentul de camere, unde principalele informații noi sunt un proiect de lentilă prevăzut pentru lentile cu formă liberă. Acest lucru va beneficia de camera ultrawide din seria Mate 40, reducând la minimum distorsiunile și aberațiile Aparent, designul special va fi patentat de Huawei și astfel va fi exclusiv pentru produsele sale.”

Huawei MATE 40 Pro, va avea aceste lentile “in forma libera” facute cu o forma si materiale speciale in baza unor algoritmi care calculeaza in avans felul in care se refracteaza lumina in diverse puncte ale lentilelor. Practic, procesul de fabricare va fi unul extrem de minuntios, Huawei MATE 40 Pro urmand a beneficia, probabil, de cele mai bune lentile pentru camera unui telefon mobil, ceva ce mai mult ca sigur il va pune deasupra altor telefoane mobile.

Huawei MATE 40 Pro are anuntate aceste doua schimbari majore pentru a le oferi clientilor cea mai buna experienta de a inregistra poze si clipuri video, iar cu asta ar ramane in top in domeniul fotografiei, cel putin.