Facebook: Decizia foarte IMPORTANTA din cauza Coronavirus

Facebook evenimente coronavirus

Facebook continua seria masurilor foarte importante luate din cauza noului Coronavirus, iar asta pentru ca e nevoie de o atitudine mai dura in fata tuturor celor care nu se gandesc la binele comun, si actioneaza doar pentru a provoca neliniste in societate.

Facebook a luat decizia de a interzice orice fel de promovari pentru proteste care incalca regulile de distantare sociala, si totul pentru ca in SUA au inceput sa aiba loc tot mai multe, facute de oameni nemultumiti ca nu sunt bolnavi, si totusi sunt obligati sa stea in casa.

Facebook a inceput sa blocheze aceste interdictii in SUA deocamdata, iar asta pentru ca acolo exista cele mai multe proteste in acasta perioada, si impotriva interdictiilor aduse de noul Coronavirus, dar masura va fi cel mai probabil extinsa la nivel global.

Facebook nu va bloca posibilitatea de a crea evenimente care cheama oamenii la proteste cu incalcarea restritiilor impuse de catre diverse state, si ii va lasa pe oameni sa discute online dspre ele, dar dincolo de asta compania va bloca orice fel de promovari platite ale lor.

“Evenimentele care sfidează îndrumările guvernelor privind distanțarea socială nu sunt permise pe Facebook. Cu excepția cazului în care guvernul interzice evenimentul în acest timp, permitem organizarea acestuia pe Facebook. Este important ca oamenii să poată dezbate politicile, astfel încât să existe o linie în acest sens, mai mult decât discursul politic normal. Cred că multe dintre lucrurile pe care oamenii le spun că este falsă în jurul unei situații de urgență pentru sănătate, poate fi clasificată ca dezinformare dăunătoare. Din ianuarie, Facebook a declarat că înlătură pretențiile care sunt „concepute pentru a descuraja tratamentul sau luând măsurile de precauție adecvate.”

Facebook este folosita de catre foarte multi pentru a promova aceste tipuri de evenimente care incalca in totalitate regulile privind distantarea sociala, iar unii dintr demnitarii din SUA sustin incalcarea regulilor, deci masura este una foarte importanta.