Politia Romana: explicatii privind plimbarile copiilor

Politia Romana plimbari copii

Politia Romana ofera astazi noi explicatii pentru parintii care se intreaba cum pot sa isi scoata copiii la plimbare in aceasta perioada in care starea de urgenta ramane in continuare in vigoare, impreuna cu restrictiile de circulatie din toata tara.

Politia Romana explica faptul ca pot fi scosi copiii la plimbare in apropierea locuintelor, insa fara a se face plimbari lungi, plimbari in parcuri, sau la locurile de joaca, aceste actiuni fiind interzise de catre autoritati pentru a se impiedica raspandirea Coronavirus.

Politia Romana i-a atentionat pe oameni in foarte multe cazuri ca inca ne aflam in stare de urgenta, si ca inca exista pericol de infectare in randul populatiei, astfel ca n-ar trebui sa ignoram ordonantele militare, nici sa ne expunem zilnic prin plimbari.

Pe de alta parte, chiar daca politia romana nu spune asta, nu trebuie sa uitati ca acea “eliberare” din 15 mai ar putea fi anulata daca romanii ies fara motiv din case si numarul zilnic al infectarilor va creste, iar atunci regulile din ordonantele militare ar putea fi impuse mai strict.

Publicată de Politia Romana pe Luni, 27 aprilie 2020