Jandarmeria Romana: nou caz de trafic de droguri in carantina

Jandarmeria Romana marijuana carantina

Jandarmeria Romana a anuntat astazi ca unii dintre cei care se afla in carantina institutionalizata nu renunta la tabieturile din libertate, astfel ca un tanar a fost prins de catre jandarmi in timp ce incerca sa ii duca marijuana unei persoane dintr-un hotel din Hunedoara.

Jandarmeria Romana spune ca tanarul a primit “comanda” prin intermediul Facebook pentru a-i duce unei persoane din carantina marijuana in valoare de 70 de LEI, insa a fost interceptat de catre jandarmi, si acest e doar unul dintre cazurile anuntate de autoritati in ultima perioada.

“Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii.

În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu.
Bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

Documentele de sesizare privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

Foto sugestivă preluată de pe internet.”

Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a…

Publicată de Inspectoratul de Jandarmi Judetean "Decebal" Hunedoara pe Luni, 4 mai 2020