DACIA Duster: VIDEO, Model Modificat SPECIAL pentru Offroad

DACIA Duster intr-o versiune special modificata pentru offroad este prezentata in acest video, iata cum arata o masina cu care poti merge aproape oriunde.

DACIA Duster este, dupa cum ati vazut deja in destul de multe clipuri video, o masina destul de versatila cand vine vorba despre condusul pe diverse suprafete, insa astazi vedem un model modificat special pentru offroad. Vorbim despre o versiune a DACIA Duster care a fost modificata de catre finlandezii de la Cross4WD, in principal la exteror, unde puteti vedea deja ce s-a montat deasupra masinii, dar si in zona motorului, schimbarile fiind destul de mari.

DACIA Duster in aceasta versiune speciala are deasemenea modificata si suspensia, pentru a o ridica, dar a o face si mai confortabila in cazul drumurilor accidentate pe care ea ar trebui sa mearga. Desigur ca s-au facut si cateva investitii pe masura pentru ca masina sa arate asa, dar dupa cum puteti vedea, ea poate fi plimbata fara probleme pe zapada, chiar si in zonele in care cu garda la sol normala ar fi trecut cu probleme destul de mari.

DACIA Duster: VIDEO, Model Modificat SPECIAL pentru Offroad

DACIA Duster, in versiunile normale, s-a descurcat foarte bine in testele offroad facute chiar si cu masini care sunt gandite special pentru a merge pe teren accidentat in mod normal. Cu aceasta versiune puteti vedea cat de mult se poate distra cineva in zapada, daca e echipat si cu cauciucurile potrivite, insa chiar si realizatorul clipului spune ca exista destule inconveniente pentru masina, in special pentru sistemul 4X4 al masinii.

DACIA Duster se descurca foarte bine nu doar pe o pista facuta special pentru a face drift-uri in zapada, ci si in zonele in care o masina obisnuita n-ar putea intra, dupa cum puteti vedea. Faptul ca totul se petrece pe zapada nu e o problema chiar atat de mare pentru masina, ea reusind sa treaca fara probleme peste multe zone, dar nici zapada nu e echiar atat de mare, deci trebuie tinut cont si de acest lucru in testul vizibil mai sus.

DACIA Duster este o masina foarte buna pentru teren accidentat chiar si in versiunea standard, insa modelul acesta special modificat pentru asta, ar fi extrem de util in multe zone din Romania.