GTA 5: Urmeaza sa Devina GRATUIT de Azi, de unde il Descarci

gta 5 gratuit

GTA 5 urmeaza sa devina gratuit incepand de astazi, compania Rockstar Games luand decizia de a incepe sa-l ofere fara plata pentru toti oamenii care sunt interesati sa-l instaleze in propriile calculatoare, si desigur sa intre in platforma online pentru el.

GTA 5 ar urma sa fie oferit gratuit pentru jucatori din intreaga lume prin intermedul magazinului online de jocuri al celor de la Epic Games, si nu ar fi limitat doar la calculatoare, ci teoretic ar trebui sa poata fi descarcat asa inclusiv pe console.

GTA 5 ar trebui sa fie disponibil in mod gratuit pentru oamenii din intreaga lume prin Epic Games Store pana pe data de 21 mai, si cel mai probabil va inregistra destul de multe descarcari, jocul inregistrand vanzari de 120 de milioane de copii de la lansare si pana acum.

GTA 5 nu este deocamdata listat in Epic Games Store, deci prezenta sa va veni ca o premiera pentru platforma, dar Rockstar Games vrea in mod clar sa isi creasca numarul de utilizatori ai platformei online, si face asta prin orice fel de metode poate.

GTA 5 are deja milioane peste milioane de jucatori in cadrul platformei online, iar aceasta gratuitate ar urma sa extinda si mai mult baza de utilizatori care sunt activi acolo, si probabil vor cheltui bani in cadrul ascestei platforme a companiei americane.