DACIA Duster: VIDEO, Unele Noutati din Noul Model Facelift

DACIA Duster are in acest video prezentate unele dintre noutatile importante pe care producatorul din Romania le poate implementa pentru noile masini.

DACIA Duster va fi lansata intr-un nou model inclusiv in Romania in cursul anului 2021, acesta fiind prezentat ca un model facelift in zvonurile venite din presa din straintate, si conform unor posibili angajati ai companiei. Nu stim deocamdata in mod sigur care vor fi noutatile pe care acest model facelift le va aduce pentru romani, dar in clipul video de mai sus avem prezentate unele posibile schimbari pe care DACIA Duster le va avea in versiunea de anul viitor.

DACIA Duster ar putea veni in modelul facelift, in primul rand, cu o noua consola centrala, adica fix cea pe care o puteti vedea in clipul video de mai sus. Aceasta este folosita in modelele DACIA Duster vandute sub brand-ul Renault in diverse tari de pe glob, iar ceea ce vedeti mai sus este unul dintre aceste modele, el fiind lansat de ceva vreme pentru clienti, deci modificarile sunt vizibile foarte clar pentru toti cei interesati sa afle ce anume s-ar putea schimba.

DACIA Duster: VIDEO, Unele Noutati din Noul Model Facelift

DACIA Duster ar putea veni si cu un nou tip de model, chiar modificat in raport cu cel pe care-l vedem in clipul video de mai sus, dar poate si cu un nou schimbator de viteze, tot diferit intr-o oarecare masura. Nu e clar ce anume se va schimba la interior pentru DACIA Duster in afara de cele de mai sus, dar nu e exclus ca alte elemente de design sa fie modificate special pentru a le da oamenilor ideea ca vor cumpara ceva nou de la producator.

DACIA Duster ar putea avea schimbari si pentru caroserie, dar nu e ceea ce vedeti mai sus, acest model fiind deja la vanzare cu design-ul folosit si la masinile de la noi. Pe de alta parte, sunt asteptate schimbari la unele dintre componentele care sunt folosite la masinile vandute acum in lumea intreaga, totul in ideea de a le creste fiabilitatea, confortul, si performantele, deci ramane sa vedem ce fel de surprize sunt pregatite.

DACIA Duster va fi lansata candva in 2021, si ar putea fi prezentata tot atunci, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la date si la pretul de vanzare al masinii.