DACIA Logan 2021: Vestea GROZAVA pentru Multi dintre Clienti

DACIA Logan 2021 are astazi parte de o veste grozava pentru viitorii clienti, iata ce surpriza uriasa urmeaza sa fie oferita cu noul model de masina.

DACIA Logan 2021 detectori

DACIA Logan 2021 este in proces de pregatire pentru lansare in toamna acestui an, vanzarile urmand a incepe undeva in prima parte a anului viitor, chiar daca deocamdata nu se cunoaste si o data clara. In ciuda tuturor acestor lucruri, astazi vine si o veste grozava cu privire la planurile pe care le are DACIA in legatura cu DACIA Logan 2021, dar si cu multe alte modele noi de masini la care lucreaza in momentul de fata pentru lansare in viitorul apropiat.

DACIA Logan 2021 urmeaza sa fie lansata pe platforma CMF-B a celor de la Renault, ea fiind folosita pentru Renault Clio V, sau Captur II, insa nu va fi vorba despre versiunea standard, ci despre una mai ieftina. Informatiile vin impreuna cu unele privind noul SUV care va inlocui Lodgy, iar conform presei franceze, acea masina nu va avea sisteme de ghidare a masinii pe drumurile publice, adica mentinerea benzii de rulare, controlarea vitezeid e deplasare in functie de trafic, etc, si nici DACIA Logan 2021 nu va avea.

DACIA Logan 2021: Vestea GROZAVA pentru Multi dintre Clienti

DACIA Logan 2021 poate avea totusi implementate sistemele de ajutor care detecteaza parasirea benzii rulare, sau de notificare pentru unghiul mort, de exemplu. Avand totusi in vedere ca DACIA Logan 2021 este un model foarte ieftin de masina, se pare ca Renault nu prea are planuri de a le oferi clientilor chiar toate tehnologiile care exista pe masinile sale, insa in premiera ar urma sa ajunga unele dintre cele care au devenit standard in multe masini noi.

“Acest model va adopta platforma CMF-B Renault. Aceasta va fi versiunea „Access” a baze tehnice, neavând toate modulele Clio V și Captur II. Astfel, acest SUV nu va putea primi, chiar ca opțiune, toate ajutoarele de conducere pentru modelele Renault, cum ar fi sistemul de conducere semi-autonom nivel 2. Totuși, acest lucru nu îl va împiedica să aibă detectoare de punct mort sau sistem de avertizare la parasirea benzii.”

DACIA Logan 2021 ar trebui sa fie lansata totusi la un moment dat si intr-o versiune hibrid, conform presei franceze, iar aceasta ar trebui sa aiba un sistem de propulsie de 140 de cai-putere, cu o baterie de 1.2 kWh. Desigur ca totul e subiectiv aici pentru ca dorinta DACIA de a tine costurile la un nivle redus ar putea complica implementarea unor tehnologii mai noi, insa poate ca DACIA Logan 2021 va avea prin 2023 si tehnologii la care clientii doar viseaza acum.

DACIA Logan 2021 ar putea fi prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, din octombrie, insa multe depind si de modul in care va evolua pandemia de Coronavirus.