Telefoanele Huawei: Decizia cu Impact URIAS Pentru TOATA Lumea

Telefoanele Huawei au parte de o decizie uriasa care va avea un impact serios asupra viitorului lor, iata ce urmeaza sa se intample in anul 2020.

Telefoanele Huawei 5g

Telefoanele Huawei merg intr-o directie impresionant de buna in ciuda tuturor problemelor care exista in momentul de fata in ceea ce le priveste, iar aceasta este doar o parte din povestea globala. Telefoanele Huawei au inregistrat vanzari spectaculoase in China in T2 2020, reusind sa depaseasca inclusiv vanzarile generate in T2 2019, si asta in ciuda pandemiei de Coronavirus, ceea ce este cu adevarat impresionant pentru companie, dar este si de foarte mare ajutor.

Telefoanele Huawei au fost cele mai bine vandute telefoane 5G in China in T2 2020, si acesta este doar inceputul succesului pentru compania chinezeasca, iar asta pentru ca urmeaza o dominare globala a acestei piete in 2020. Desi cei de la Samsung sunt in topul vanzatorilor de telefoane 5G la nivel global in momentul de fata, telefoanele Huawei urmeaza sa cucereasca aceasta pozitie, iar asta va pune compania chinezeasca intr-un nou context global mult mai favorabil.

Telefoanele Huawei: Decizia URIASA Luata Pentru TOATA Lumea

Telefoanele Huawei ar putea reprezenta undeva pe la o treime din totalul de telefoane 5G care vor fi vandute in 2020 la nivel global, analistii estimand un total de 235 de milioane de unitati. Vorbim despre un procent foarte mare, care va fi secondat de catre cei de la Apple, care vor lansa seria iPhone 12 in toamna anului acesta, insa perioada scurta pe piata nu va putea acoperi un an intreg de vanzari pentru telefoanele Huawei cu conectivitate 5G.

“Având în vedere prognoza totală de producție de smartphone-uri de 1,24 miliarde de unități în 2020, se preconizează că producția de telefoane 5G va atinge 235 milioane de unități, o rată de penetrare de 18,9%. Huawei și-a îndreptat atenția către piața internă chineză sub impactul sancțiunilor din SUA și în pregătirea eforturilor active de comercializare 5G din China. Compania este de așteptat să producă aproximativ 74 de milioane de smartphone-uri 5G în acest an.”

Telefoanele Huawei sunt foarte cautate si pentru ca au conectivitate 5G oferita, iar din moment ce retelele 5G continua sa se extinda, aceste modele vor fi din ce in ce mai cautate. Telefoanele Huawei care au si conectivitate 5G sunt ieftine, iar asta le face si mai dorite de catre clienti, deci vanzarile mari sunt aproape ca si asigurate pentru companie, chiar daca ea nu le vinde cu aplicatiile si serviciile Google integrate deja.

Telefoanele Huawei raman deocamdata, in mare parte, neafectate de situatia globala prin care trece compania, astfel ca ramane de vazut cate dintre previziunile analistilor se vor si adeveri.