DACIA Duster 3: Visul URIAS ce Devine in Sfarsit Realitate

DACIA Duster 3 urmeaza sa aiba un vis urias al clientilor transformat intr-un final in realitate, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru noile masini.

DACIA Duster 3 realitate

DACIA Duster 3 este urmatorul model major de SUV de la DACIA care este chiar in aceste momente in plin proces de pregatire pentru lansare, iar conform celor mai recente informatii oficiale, ne putem astepta la un upgrade urias. In cadrul acestui upgrade urias, avem o confirmare neoficiala pentru una dintre cele mai importante schimari care va veni pentru DACIA Duster 3, si e ceva ce asteptam de foarte multa vreme pentru masinile producatorului.

DACIA Duster 3 nu ar trebui sa fie pusa in vanzare intr-o versiune care are motorizare pe motorina, sau cel putin asta sugereaza decizia celor de la DACIA de a renunta complet la motoarele diesel pentru generatia Logan 3. Aceasta este oferita exclusiv in motoare pe benzina, sau GPL, astfel ca e de asteptat ca un model hibrid sa fie lansat pentru aceasta generatie de masini, iar in cazul DACIA Duster 3 ar trebui sa vedem fix acelasi lucru in viitor.

DACIA Duster 3: Visul URIAS ce Devine in Sfarsit Realitate

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata initial doar in versiuni care au motoare pe benzina si GPL, ceea ce exista si acum in oferta producatorului, iar in viitor sa fie oferita inclusiv o versiune hibrid pentru SUV-ul romanesc. Zvonuri privind lansarea unei versiuni hibrid a DACIA Duster 3 au aparut in repetate randuri de-a lungul timpului, astfel ca nu despre o situatie despre care nu am mai auzit pana in momentul de fata, si speram ca ea sa se adevereasca.

DACIA Duster 3 intr-o versiune hibrid ar fi de mare ajutor pentru reducerea nivelului de poluare din Romania, dar si din alte zone din Europa, insa asta doar daca masinile vor fi suficient de ieftine cand vor fi lansate. Nu se stie deocamdata cam cat ar urma sa coste DACIA Duster 3 in momentul in care va fi lansata, astfel ca ramane sa vedem ce anume va fi anuntat in mod oficial, dar e clar ca nu va fi la fel de ieftina ca modelele standard.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie disponibila undeva in cursul anului 2022, sau 2023, pentru clientii din Romania, si din alte zone din Europa, asa ca asteptarea va continua in urmatorii ani de zile.