DACIA Logan 3: INCREDIBILA Schimbare care MERITA Toti Banii

DACIA Logan 3 are parte de o schimbare incredibila despre care putini romani stiu, dar care merita pe deplin toti banii, iata ce trebuie sa stii.

DACIA Logan 3 este noua versiune a uneia dintre cele mai populare, mai folosite, si mai cunoscute masini din Romania, si mai mult ca sigur stiti deja ca pentru ea au fost implementate extrem de multe noutati, unele dintre ele folosite la anumite masini Renault. Astazi vorbim despre cutia de viteze CVT pe care DACIA Logan 3 o are implementata incepand de anul acesta, ea aducand o experienta complet diferita de condus, DACIA Duster avand-o de vreo 2 ani.

DACIA Logan 3 are explicata in clipul video de mai sus cutia de viteze CVT, una care pana recent era folosita in principal de producatorii asiatici de masini, insa iata ca ajunge inclusiv in Europa, si va deveni tot mai populara. Cutiile de viteze CVT sunt complet diferite fata de cele normale, eliminand necesitatea de a mai schimba vitezele, totul curgand liniar in timpul acceleratiei, ceea ce clientii cu noile DACIA Logan 3 vor simti imediat dupa achizitie.

DACIA Logan 3: INCREDIBILA Schimbare care MERITA Toti Banii

DACIA Logan 3 are o cutie CVT gandita diferit fata de una normala, iar asta pentru ca nu mai exista viteze de schimbat, acceleratia facandu-se asa cum stiti de la metrou, tramvai, si schimbarea in sine este una foarte buna. Desigur ca vor fi clienti care vor dori masinile DACIA Logan 3 cu cutie manuala, insa cei care vor tehnologiile moderne, de viitor, vor alege cutia CVT si vor beneficia de cea mai relaxanda experienta de condus posibila multumita ei.

DACIA Logan 3 schimba intr-o foarte mare masura experienta de condus multumita acestei cutii de viteze CVT, iar asta pentru ca dispar complet opririle intermediare in acceleratie pentru a schimba vitezele, in cazul cutiei manuale, sau a celei robotizate. E impresionant ca DACIA Logan 3 are o cutie de viteze de acest gen, avand in vedere pretul de vanzare foarte mic, dar iata ca DACIA a reusit sa faca asta multumita faptului ca tehnologia e folosita de ani de zile de Renault.

DACIA Logan 3 este disponibila acum pentru comanda pentru clientii interesati, si urmeaza sa ajunga in reprezentantele din Romania, si alte tari europene, undeva in cursul lunilor urmatoare.