DACIA Duster: Schimbare de ULTIMA GENERATIE pentru Masini

DACIA Duster va fi lansata cu o schimbare de ultima generatie care vine ca o veste grozava pentru noua serie de masini, iata ce va fi modificat.

DACIA Duster nepoluanta

DACIA Duster este una dintre cele mai populare masini care se vinde in momentul de fata pe piata, indiferent daca vorbim despre categoria generala de automobile, sau despre cea de SUV-uri, iar asta in ciuda pandemiei de Coroanvirus. Desi DACIA Duster este o masina foarte populara in continuare, ea e bazata pe o platforma veche, care are nevoie de o mare schimbare, si ea va veni, insa abia undeva prin 2024, sau cel tarziu 2025, conform celor mai recente zvonuri.

DACIA Duster va veni atunci cu o schimare foarte importanta in raport cu masinile actuale, conform presei din Franta, mai exact va respecta noul standard EURO 7, care urmeaza sa fie adoptat in urmatorii ani de catre Comisia Europeana. Vorbim despre un nou si foarte important standard care are menirea de a reduce substantial poluarea generata de catre masinile care circula pe drumurile publice, iar DACIA Duster va respecta indeaproape toate masurile care vor fi impuse.

DACIA Duster: Schimbare de ULTIMA GENERATIE pentru Masini

DACIA Duster va avea un motor substantial modificat pentru a respecta aceste standarde noi impuse de catre autoritati, dar aceasta este o veste foarte buna pentru toata lumea deoarece va fi redus impactul noxelor emise de catre automobilele care circula pe drumurile publice. DACIA Duster va fi o masina mult mai prietenoasa cu mediul incepand cu generatia a treia, si dupa adoptarea acestui standard, ceea ce pana la urma este o veste foarte buna pentru toti soferii.

DACIA Duster va avea modificari facute la fel ca si celelalte masini pe care Renault le vinde, iar asta deoarece respectarea noului standard EURO 7 presupune investitii majore in a face masinile mai putin poluante decat sunt in momentul de fata. V-am spus deja ca DACIA Duster ar putea fi vanduta doar cu un motor hibrid, sau daca vor exista motoare doar pe combustibil, ele vor fi versiuni noi fata de cele care sunt disponibile acum pentru modelele de pe piata.

DACIA Duster va fi lansata in versiunea a treia undeva prin 2024, sau 2025, dar nu mai devreme, cei de la DACIA planuind sa prelungeasca perioada de viata a actualului model pana in momentul in care cel nou va fi 100% pregatit pentru a ajunge pe piata.