DACIA Duster 2021: SURPRIZA TOTALA cu INCREDIBILA Schimbare

DACIA Duster 2021 vine cu o foarte mare surpriza pentru clientii dornici sa cumpere nou model de masina, iata ce schimbari mari vor fi implementate.

DACIA Duster 2021 platforma

DACIA Duster 2021 nu a fost data uitarii, in ciuda faptului ca in momentul de fata cei de la DACIA se concentreaza foarte serios pe modelele Logan 3, iar peste cativa ani pregatesc lansarea Duster 3, cu multe schimbari. Intre timp, se pare ca DACIA Duster 2021 este reala, si este in plin proces de finalizare a dezvoltarii, pentru ca anul viitor va fi anuntata in mod oficial pentru clientii din Europa, si alte zone de pe glob, ea aducand schimari mari.

DACIA Duster 2021 va veni, in primul rand, cu un facelift, adica mici schimbar la exterior, si mai multe schimbari pe partea de macanica, si design interior, iar asta pentru ca trebuie sa vina imbunatatiri care sa convinga oamenii sa cumpere masinile. Este de asteptat ca toate, sau cel putin o mare parte, dintre problemele raportate pana acum sa fie rezolvate, iar dincolo de asta vom vedea cateva upgrade-uri tehnologice pentru DACIA Duster 2021 de anul viitor.

DACIA Duster 2021: SURPRIZA TOTALA cu INCREDIBILA Schimbare

DACIA Duster 2021 are totusi o alta foarte mare schimbare anuntata pentru clientii care sunt dornici sa o cumpere, mai exact implementarea unui sistem de motorizare hibrida, ceva ce tot auzim de cateva luni, dar care abia acum va veni. Se pare ca DACIA vrea sa inceapa cu DACIA Duster 2021 implementarea de motorizari hibride pentru clientii sai din toata Europa, si nu numai, deci vorbim despre o veste foarte buna pentru cei care isi doreau asa ceva.

DACIA Duster 2021 va fi facuta in baza platformei B0+ a celor de la DACIA, aceasta fiind capabila sa permita implementarea unui sistem de motorizare hibrida mai simplificat, usor inferior fata de cel care este oferit in noile modele Clio E-Tech. Asta inseamna ca DACIA Duster 2021 va avea un motor de 130 CP, in loc de 140 CP in modelele Clip E-Tech, insa va fi mai mult ca sigur suficient pentru a multumi multi dintre soferii care vor alege sa cumpere acest model.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie prezentata undeva in cursul urmatorului an, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cand ar urma sa se intample acest lucru, si cat mai avem de asteptat pentru a o vedea.