DACIA Logan 3: Veste GROZAVA ce vine dupa LANSAREA Masinilor

DACIA Logan 3 are parte de o veste grozava care vine dupa lansarea masinilor noi de la producatorul roman, iata ce a fost schimbat si cat de bine este.

DACIA Logan 3 asistarea

DACIA Logan 3, cea mai recenta versiune a celor mai populare modele de masini vandute in Romania, are parte de o veste grozava astazi, dupa ce a fost facuta o modificare interesanta de catre producatorul roman in lista sa de specificatii. Va spuneam acum cateva saptamani ca DACIA Logan 3 nu are parte de o servodirectie asistata electric, sau cel putin asta scria pe website-ul producatorului roman, ceea ce in 2020 este o mare dezamagire, desigur.

DACIA Logan 3 are totusi servodirectie asistata electric, acest lucru fiind confirmat acum de catre producatorul roman pe website-ul sau, specificatia fiind inclusa printre cele care sunt acum disponibile pentru masinile de la DACIA. Daca nu ati folosit vreodata servodirectia asistata electric pe vreo masina, atunci daca veti cumpara DACIA Logan 3, sau oricare alta masina care are un asemenea sistem, veti fi pe deplin multumiti de ceea ce va ofera el.

DACIA Logan 3: Veste GROZAVA ce vine dupa LANSAREA Masinilor

DACIA Logan 3 nu va avea un sistem la fel de avansat precum in cazul altor masini, adica acesta nu va putea intoarce rapid rotile cu miscari scurte ale volanului, insa miscarea lor va fi cu mult, mult, mai usoara decat in cazul folosirii unei servodirectii hidraulice. Schimbarea este una extrem de buna pentru DACIA Logan 3, si e una care ar trebui sa se regaseasca in orice fel de masina vanduta in anul 2020, insa desigur ca multe modele concurente nu au asa ceva integrat de catre producatorii lor.

DACIA Logan 3 are foarte multe dotari care nu sunt disponibile la alte masini din aceeasi categorie, care sunt si ceva mai scumpe, astfel ca vorbim despre o realizare remarcabila a companiei romanesti in momentul de fata. Stiam deja de ceva vreme ca DACIA Logan 3 vine cu schimbari atat de bune incat oricine ar trebui sa profite de ceea ce are de oferit masina producatorului roman, iar aceasta schimbare privind servodirectia asistata electric e ceva demn de toate laudele.

DACIA Logan 3 are deja anuntate preturile, iar toti cei interesati sa o cumpere, pot face acest lucru deja, masinile urmand a ajunge la reprezentantele din Romania, si alte zone din Europa, in perioada urmatoare.