DACIA Duster Facelift: Vestea PROASTA pentru TOTI Clientii

DACIA Duster Facelift este urmatorul model de SUV pe care DACIA il va lansa, dar iata ce veste proasta vine pentru toti clientii care asteapta masinile.

DACIA Duster Facelift economii

DACIA Duster Facelift este urmatorul model de masina pe care DACIA il va lansa in gama sa de SUV-uri pentru clientii din toata Europa, si nu numai, iar astazi aflam cateva detalii noi cu privire la el. Mai exact, conform informatiilor aparute recent, se pare ca DACIA Duster Facelift este deja in proces de testare pe drumurile publice, iar asta inseamna ca totul a fost in proportie de 90% stabilit pentru masina, iar lansarea este foarte aproape pentru toti romanii.

DACIA Duster Facelift va fi lansata in 2021 de catre cei de la DACIA, insa vestea proasta este ca nu vom vedea pentru acest model noutatile majore pe care le-am vazut integrate in Logan 3, sau Sandero 3. DACIA Duster Facelift este o versiune imbunatatita a modelului actual de pe piata, insa modificarile nu vor fi nici pe departe la fel de importante precum cele ale sedan-urilor care au fost lansate cu doar cateva saptamani in urma, pentru ca planul DACIA e altul.

DACIA Duster Facelift: Vestea PROASTA pentru TOTI Clientii

DACIA Duster Facelift va fi doar o “improspatare” a seriei actuale de SUV-uri de la producatorul roman, fara ca modificari majore sa fie implementate pentru el, deci vom vorbi doar despre modificari destul de mici, per total. DACIA Duster Facelift nu va fi nici cu mult mai scumpa decat versiunea care a fost lansata cu mult ani in urma de catre DACIA, iar asta pentru ca nu va veni cu acele multe noutati din Logan 3, care sunt programate pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster Facelift e un model intermediar pentru ca lansarea DACIA Duster 3 este asteptata abia prin 2024, 2025, iar intre timp e nevoie de ceva care sa mai genereze vanzari pentru generatia actuala de SUV-uri. Practic, DACIA va “reincalzi ciorba” cu DACIA Duster Facelift, dar nu va adauga noi ingrediente importante, ci doar suficient de multe incat oamenii sa se gandeasca sa mai cumpere aceste modele pana peste 3/4 ani, cand va filansata generatia noua.

DACIA Duster Facelift va fi prezentata in 2021, si lansata tot atunci, dar ramane de vazut exact care sunt planurile celor de la DACIA Cu privire la noul model de masina.