DACIA Logan 3: Romanii Total ULUITI de o Schimbare FABULOASA

DACIA Logan 3 are parte de o schimbare surprinzatoare care i-a uluit pe foarte multi dintre romani, iata ce au crezut ca este imposibil, dar e oferit.

DACIA Logan 3 panoramic

DACIA Logan 3 are parte de o schimbare pe care mai toata lumea a crezut-o imposibila pentru ca pana in cazul acestei noi serii nu a fost vreodata oferita o asemenea dotare pentru modelele puse la vanzare. Mai exact, DACIA Logan 3, si Sandero 3, au pentru clientii din toata lumea o dotare speciala pe care multi o cauta la unele masini, mai exact o trapa panoramica, ceva ce schimba intr-o buna masura aspectul total al masinii, si intr-un mod foarte bun.

DACIA Logan 3 are incepand cu aceasta serie disponibil ca optional acest echipament, iar asta inseamna ca structura platfonului masinii este modificata pentru ca trapa panoramica sa fie integrata de catre producator pentru clienti. DACIA Logan 3 nu e tocmai tipul de masina la care te-ai astepta sa vezi o dotare de acest gen integrata, insa iata ca DACIA s-a gandit intr-un final sa ofere si o asemenea optiune pentru cei care sunt dispusi sa plateasca pentru ea.

DACIA Logan 3: Romanii Total ULUITI de o Schimbare FABULOASA

DACIA Logan 3 are o multitudine de dotari speciale oferite de catre cei de la DACIA pentru clientii dornici sa cumpere noile modele de masini, iar trapa panoramica ar putea fi una dintre cele mai cerute, cel putin de catre unii oameni. Trapa este electrica, astfel ca e controlata in totalitate din butoane, asa cum se intampla si la toate celelalte masini moderne, DACIA Logan 3 avand parte de un upgrade tehnologic major in acest an, pentru a ramane competitiva.

DACIA Logan 3 a avut in toamna acestui an parte de cel mai mare upgrade din toata istoria acestui tip de masina, iar asta pentru ca DACIA si Renault vor sa aduca un suflu nou pentru serie in aceasta perioada. DACIA Logan 3 a ajuns sa aiba la preturi foarte mici dotari care in mod normal costa mult mai mult si asta vine ca o veste extrem de buna pentru clienti, ceea ce pana la urma e lucrul cel mai important pentru toata lumea.

DACIA Logan 3 poate fi deja comandata de catre clientii din toata Europa, si nu numai, preturile fiind dezvaluite, si cu mult peste asteptari, asa ca oricine e interesat de aceste masini, le poate comanda si acum.