DACIA Duster Facelift: Vestea GROZAVA pentru Noile Masini

DACIA Duster Facelift este in centrul unei vesti grozave pentru viitoarele modele noi de masini, iata ce va fi lansat pentru clientii din Europa.

DACIA Duster Facelift eco

DACIA Duster Facelift este noul model de masina pe care producatorul roman se pregateste sa o lanseze pentru clientii din Europa, si nu numai, ea venind cu o serie de noutati in comparatie cu modelele care sunt vandute acum pe piata. DACIA Duster Facelift urmeaza sa aiba parte de nu prea multe imbunatatiri majore in momentul in care va fi lansata pentru clienti, iar asta pentru ca vorbim despre un model intermediar, si nu despre ceva complet nou.

DACIA Duster Facelift va avea unele schimbari care au fost lansate impreuna cu sedan-urile Logan 3 si Sandero 3, insa se pare ca una care nu prea este apreciata de chiar atat de multa lume nu va ajunge si pentru SUV-uri. Mai exact, DACIA Duster Facelift urmeaza sa fie pusa in vanzare cu motorizarile pe care le stim deja, in cea mai mare masura, iar asta e o veste grozava pentru cei care nu se asteptau sa aiba parte de asemenea vesti grozave in aceasta perioada.

DACIA Duster Facelift: Vestea GROZAVA pentru Noile Masini

DACIA Duster Facelift urmeaza sa fie pusa in vanzare cu motoarele pe benzina, diesel, si GPL, astfel ca nu se va intampla ca in cazul Logan 3, pentru care nu exista inca o versiunea diesel, si probabil nici nu va exista. DACIA Duster Facelift va fi vanduta cu cel putin motoarele pe benzina TCe de 1 L si 1.3 L, in timp ce in cazul versiunii diesel va exista motorul 1.5 Blue dCi, iar in cazul versiunii pe GPL va fi oferit motorul 1.0 TCe ECO-G, unul destul de popular.

DACIA Duster Facelift este un model de masina care va fi mai mult ca sigur vandut in cantitati mari inainte ca generatia a 3-a a masinilor sa isi faca aparitia pe piata, adica undeva in cursul anilor 2024/2025. Asteptarea va fi una destul de lunga pentru lansarea acestui nou model, iar asta pentru ca vorbim despre o perioada destul de lunga de dezvoltare, DACIA Duster Facelift fiind acum testata chiar pe drumurile publice, deci lansarea e aproape.

DACIA Duster Facelift ar trebui sa fie lansat undeva in cursul anului viitor, deocamdata nu se stie foarte clar cand, deci pana la finalul anului 2021 ar trebui sa avem si primele informatii cu privire preturile si dotarile finale.