DACIA Duster: Noul Model SPECIAL LANSAT la Inceputul 2021

DACIA Duster a fost lansata intr-un nou model special chiar la inceputul anului 2021, iata ce nu stiai in legatura cu el, si ce schimbari aduce.

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri vandute in Europa in momentul de fata, o masina care reuseste sa fie in atentia multora multumita versatilitatii sale, iar asta o face un best buy pentru ei. DACIA Duster este vanduta in diverse versiuni pe intregul glob, dar si sub brand-ul celor de la Renault, iar in clipul video de mai sus puteti vedea versiunea de anul acesta a celebrului SUV pus la vanzare de catre DACIA>

DACIA Duster este vandut intr-o versiune facelift in Rusia chiar din luna februarie, si puteti vedea ca vorbim despre o masina care are imbunatatiri in comparatie cu modelele anterioare. Puteti vedea ca este vorba despre destule schimbari la interior facute de catre cei de la Renault in comparatie cu modelele DACIA Duster vandute in alte zone din Europa, dar si din lume, acesta din Rusia fiind cu o clasa peste ceea ce se vinde in Romania, de exemplu.

DACIA Duster: Noul Model SPECIAL LANSAT la Inceputul 2021

DACIA Duster, in versiunea pentru Rusia, are preluate inclusiv unele elemente care sunt folosite la Renault Arcana, producatorul francez incercand sa convinga un umar cat mai mare de oameni sa-i cumpere masinile. DACIA Duster in versiunea pentru Rusia este un model extrem de interesant de masina, un model care ar trebui sa ajunga si in Romania intr-o versiune foarte similara pentru ca asteptam un facelift inclusiv in tara noastra foarte curand.

DACIA Duster avea nevoie de upgrade-uri de acest gen pentru a ramane competitiva pe o piata foarte complicata pentru compania romaneasca, dar si pentru cei de la Renault. Dupa cum puteti vedea, exista numeroase imbunatatiri majore de care DACIA Duster are parte pentru a fi mai atractiva, iar ele cresc si pretul de vanzare pentru care pot fi cumparate masinile, dar macar se ofera destul de multe pentru cei care sunt interesati de ele.

DACIA Duster ar putea fi lansata intr-o versiune facelift in Romania in 2021 undeva in cursul acestei veri, sau a toamnei, insa ramane de vazut exact cand se va intampla acest lucru.