DACIA Logan: FOTO cu Versiunea SPECIALA Inaintea Lansarii

DACIA Logan are astazi parte de o prezentare foarte interesanta cu primele poze care ne dezvaluie cum ar putea arata noul model special inainte de lansare.

DACIA Logan marfa

DACIA Logan este pregatita pentru lansare intr-o noua versiune speciala, una care pana acum nu parea ca ar mai putea fi vanduta de catre cei de la DACIA, insa iata ca planurile reale sunt cu mult diferite fata de cele prezumate. Mai exact, v-am prezentat zilele trecute primele imagini spion cu un nou model al DACIA Logan care este bazat pe o combinatie intre versiunea MCV si cea Dokker, masina fiind deja testata pe drumurile publice inainte de a fi lansata.

DACIA Logan in versiunea MCV a fost scoasa de la vanzare din 2020, cei de la DACIA parand sa vrea sa renunte complet la acest model de automobil, deci versiunea noua care va fi lansata va veni cu o alta denumire. Care este aceasta nu stie nimeni deocamdata pentru ca n-au fost dezvaluite informatii de acest gen, insa e foarte posibil sa fie vorba tot despre un model al DACIA Logan, avand in vedere ca seamana atat de bine cu vechiul model MCV.

DACIA Logan: FOTO cu Versiunea SPECIALA Inaintea Lansarii

DACIA Logan a fost surprinzator de populara in versiunea MCV, insa doar pana intr-un anumit punct, pentru ca apoi vanzarile au scazut substantial pana in punctul in care s-a decis scoaterea din productie. Avand in vedere ca DACIA si Renault vor totusi sa readuca un model similar pe piata, e clar ca interesul pentru acest tip de masini nu a disparut, mai ales ca nu exista nici macar o versiune pick up a DACIA Logan, deci e nevoie de un model special pentru carat marfa.

DACIA Logan marfa transport

DACIA Logan a ramas fara modelul MCV, in timp ce versiunea Dokker a disparut si ea, deci nu exista pentru clienti o alta optiune pentru o masina de carat si marfa decat versiunea pick up a Duster. Situatia aceasta nu pare sa fie una pe placul celor de la DACIA, astfel ca modelul DACIA Logan pe care-l vedeti in aceste imagini concept ar fi cel care ar putea rezolva situatia pentru a aduce mai multe optiuni pentru clientii care vor o asemenea masina.

DACIA Logan nu a fost prezentata in aceasta versiune finala in mod oficial, iar imaginile acestea sunt doar imaginatia unui grafician transpusa in realitate in baza primelor imagini spion cu masina.