DACIA Duster: VIDEO, Testul Off-Road IMPRESIONANT cu Audi Q7

DACIA Duster apare astazi intr-un test off-road impresionant care o pune fata in fata cu Audi Q7, iata cum s-a descurcat SUV-ul romanesc acum.

DACIA Duster apare astazi intr-un test extrem de interesant care pune SUV-ul romanesc in fata Audi Q7, o masina recunoscuta pentru faptul ca este foarte varsatila, iar clipul video de mai sus confirma fara dubiu tot. Vedem un Audi Q7 de generatie veche pus in fata unui DACIA Duster din generatia actuala, ambele masini fiind trecute prin teste care ne arata cat de bine se descurca in zapada pe teren accidentat, iar sistemul quattro al Audi isi arata din plin puterea.

DACIA Duster stim deja ca se descurca foarte bine pe teren accidentat, si chiar surprinzator de bine pe zapada, reusind sa depaseasca in performante acest Audi Q7, e drept foarte batran, ceea ce e impresionant. In ciuda faptului ca Audi Q7 foloseste un sistem de tractiune integrala quattro, renumit pentru calitatile sale pe zapada, iata ca DACIA Duster are performante mult mai bune, chiar daca are si mai putin de jumatate din caii putere.

DACIA Duster: VIDEO, Testul Off-Road IMPRESIONANT cu Audi Q7

DACIA Duster se descurca admirabil in fata acestui Audi Q7 desi exista diferente hnologice foarte mari intre cele doua masini, diar cauciucurile si greutatea au avut mai mult ca sigur un rol foarte important. E surprinzator cum reuseste DACIA Duster sa urce mult mai bine, mai rapid, si mai sus pe dealul folosit pentru acest test, iar cei care l-au facut dau vina pe cauciucurile uzate pentru performantele slabe ale Audi Q7 in fata SUV-ului romanesc.

DACIA Duster cu, aparent, un set de cauciucuri bune reuseste sa faca ceea ce sistemul quattro nu poate compensa din punct de vedere al uzurii cauciucurilor, si asa SUV-ul romanesc iese invingator. Probabil unii dintre voi ati vazut de multe ori masini Audi cu sistem quattro care se misca pe zapada densa fara probleme, dar conteaza foarte mult si ce fel de cauciucuri sunt folosite pentru asta, si aici DACIA Dusterpare sa aiba un avantaj mare.

DACIA Duster e utila nu doar pe zapada, ci si pe teren noroios, masina reusint sa se descurce surprinzator de bine cam oriunde este testata in asemenea moduri.