DACIA Logan 3: Anuntul GROZAV cu Lansarea Modelului SPECIAL

DACIA Logan 3 este in centrul unui anunt grozav care vine pentru lansarea noului model special, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar acum.

DACIA Logan 3 utilitara

DACIA Logan 3 a fost lansata anul trecut de catre DACIA, iar acum poate fi testata in reprezentantele din toata Romania de catre cei interesati, insa un nou model special este in lucru, si va fi lansat foarte curand pentru noi. Mai exact, cei de la DACIA deja testeaza pe drumurile publice o noua versiune MCV a DACIA Logan 3, diferita fata de modelul vandut pana anul trecut, insa asta e o veste buna pentru ca va aduce multe noutati extrem de bune.

DACIA Logan 3 va fi lansata intr-o versiune noua in 2022 care va combina vechiul MCV cu modelul Lodgy, dar va aduce deasemenea si noutatile importante care au venit cu noua serie. Mai exact, pentru DACIA Logan 3 este asteptata implementarea tuturor noutatilor tehnologice care se regasesc in modelele actuale care sunt la vanzare pentru clienti, si asta e o veste extrem de importanta pentru toti cei care asteptau cu nerabdare lansarea masinilor.

DACIA Logan 3: Anuntul GROZAV cu Lansarea Modelului SPECIAL

DACIA Logan 3 va avea in noua versiune speciala disponibile toate sistemele noi de siguranta, iar pentru un model care ar urma sa fie oferit si pentru transport, ele se vor dovedi a fi extrem de utile. Asistenta pentru unghiul mort, sistemul de franare automata in caz de urgenta, si camerele pentru parcare vor fi esentiale pentru cei care vor decide sa cumpere acest model nou al DACIA Logan 3, toate aceste dotari fiind disponibile in modelele noi actuale.

DACIA Logan 3 a fost gandita cu tehnologia pusa in prim-plan de catre cei de la DACIA, iar asta se vede “din plin” cand vine vorba despre noutatile oferite pentru modelele vandute acum pe piata. Inclusiv pentru modelele viitoare sunt asteptate schimbari importante, iar cel special din 2022 va fi primul in care vom vedea o tranzitie a dotarilor importante din DACIA Logan 3, apoi ele vor ajunge inclusiv in DACIA Duster 3, dar asta abia prin 2025.

DACIA Logan 3 va fi lansata in aceasta versiune speciala in toamna, dupa care vanzarile vor incepe in 2022, asa ca mai este destul de asteptat pana cand totul va fi dezvaluit in mod oficial.