DACIA Duster: VIDEO Surprizator cu o Comparatie cu LADA Niva

DACIA Duster si LADA Niva sunt cele doua SUV-uri est europene pe care producatorul francez Renault le are in cadrul grupului sau, si pe care le ofera spre vanzare in diverse tari. In clipul video de mai sus puetti vedea o comparatie intre cele doua modele de SUV-uri pe care grupurile le au acum la vanzare, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce ofera cele doua masini.

DACIA Duster este modelul de generatie a 2-a, in timp ce LADA Niva e un model mai vechi, insa chiar si asa, reuseste sa se descurce surprinzator de bine in acest test in fata masinii romanesti. Ambele modele de masini functioneaza bine pe teren accidentat, reusind sa se deplaseze fara prea mari probleme, insa ca de obicei, DACIA Duster este ceva mai buna, lucru care desigur ca n-ar trebui sa mai surprinda pe cineva in momentul de fata.

DACIA Duster: VIDEO Surprizator cu o Comparatie cu LADA Niva

DACIA Duster este de obicei comparata cu masini mult mai scumpe in teste mult mai complexe, insa si acesta este foarte util pentru ca ne arata doua masini de la acelasi producator. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, strategia de viitor a celor de la Renault implica atat DACIA Duster, cat si LADA Niva, ambele urmand a avea parte de upgrade-uri substantiale in cursul urmatoarilor ani pentru a se creste substantial vanzarile.

DACIA Duster va avea in LADA Niva un concurent pe piata din Rusia, dar si pe alte piete din Estul Europei, zona Orientala, si nu numai, iar asta pentru ca Renault incearca sa ofere diversitate mai mare acolo. Asta inseamna ca vom vedea mai multe schimari majore facute atat pentru DACIA Duster, cat si pentru LAVA niva, ambele urmand a trece printr-un serios proces de modernizare in cursul urmatorilor ani pentru a fi mai competitive si cu alte brand-uri.

DACIA Duster va fi gandita pentru a fi principalul SUV de la Renault care va fi vandut in pietele cu putere mai mica de cumparare, si se spera ca va veni inclusiv succesul multumita acestei strategii, dar ramane sa vedem ce se va intampla.