Samsung GALAXY S22: VIDEO Impresionant cu un Posibil Design

Samsung GALAXY S22 este in momentul de fata in proces de dezvoltare la compania Samsung pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc in cursul anului viitor, iar deocamdata prea multe detalii despre el n-au aparut. Ceea ce vedem in clipul video de mai sus este un concept pentru Samsung GALAXY S22, adica viziunea unui artist cu privire la modul in care ar putea arata noul model de telefon care este pregatit pentru lansare in cursul anului viitor.

Samsung GALAXY S22 ar putea fi lansat in prima parte a anului viitor, iar conceptul din clipul video de mai sus este unul destul de conservator pentru ca nu prezinta schimbari majore fata de configuratia actuala. Puteti vedea ca vorbim tot despre un telefon care are un locas patrat in care este ascunsa camera, si care arata intr-o foarte mare masura intr-un mod similar cu cel pe care l-am vazut pana in momentul de fata, deci nu e un Samsung GALAXY S22 radical diferit.

Samsung GALAXY S22: VIDEO Impresionant cu un Posibil Design

Samsung GALAXY S22 ar putea fi si in realitate foarte similara cu acest model din conceptul de mai sus, iar ast apentru ca nu sunt asteptate modificari extrem de mari de la compania Samsung. Design-ul Samsung GALAXY S22 nu ar trebui sa fie foarte diferit fata de cel al actualelor modele pentru ca Samsung a fost destul de conservatoare cu design-urile telefoanelor sale in ultimii ani, preferand sa nu faca multe schimbari radicale.

Samsung GALAXY S22 n-ar trebui sa aiba nici un design cu mult diferit pentru camera principala, iar asta deoarece urmeaza sa aiba un senzor de imagine de 200 de megapixeli, care are nevoie de spatiu in telefon. Nu e de asteptat nici ca Samsung GALAXY S22 sa aiba un design similar cu cel al telefoanelor Huawei P50 Pro, care au regandit locasul pentru camera, astfel ca totul depinde exact de ceea ce vrea sa faca Samsung cu noile modele.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat pentru clientii din toata lumea si cu alte schimbari separat de cele legate de camera, dar cat de multe noutati vor fi, ramane totusi de vazut.