DACIA Logan 3: Important Anunt Oficial pentru Toti Romanii

DACIA Logan 3 rezervare

DACIA Logan 3 este cel mai recent model de masina pe care producatorul de la Mioveni l-a lansat pentru clientii din toata tara, dar si din Europa, interesul vis-a-vis de el fiind surprinzator de mare. Pentru ca multi oameni vor sa si testeze DACIA Logan 3 inainte de a o cumpara, cei de la DACIA au gandit un program special prin care le permit clientilor din toata tara sa testeze modelul dorit intr-un showroom in cadrul unei experiente speciale.

DACIA Logan 3 poate fi testata de catre oricine se programeaza pana pe data de 31 martie la un test drive pe care il poate face in cadrul unei reprezentante din Romania pentru a vedea daca masina e potrivita pentru el. Cei de la DACIA spun ca toti clientii interesati se pot program pentru a testa DACIA Logan 3 timp de o intreaga zi, si vor avea parte inclusiv de informatii cu privire la masina pe care doresc sa o cumpere de la producator.

DACIA Logan 3: Important Anunt Oficial pentru Toti Romanii

DACIA Logan 3 a mai facut parte dintr-un program similar de testare pe care cei de la DACIA l-au derulat in Romania, iar asta le-a permis multor oameni sa incerce masinile inainte de a le cumpara. Cei de la DACIA vor ca romanii care sunt interesati de DACIA Logan 3 sa afle toate informatiile despre masini inainte de a lua decizia efectiva de achizitie, astfel ca exista toate oportunitatile pentru a va convinge daca masina e potrivita pentru voi, sau nu.

DACIA Logan 3 poate fi comandata acum de catre cei de la DACIA, dar din pacate vanzarile pentru noile modele se misca greu pentru ca exista problema binecunoscuta a semiconductorilor. Cei de la DACIA au fost nevoiti sa opreasca productia in cateva randuri pentru DACIA Logan 3 si alte modele de masini din cauza penuriei de semiconductori, astfel ca rezervarile de masini facute acum ar putea fi livrate destul de tarziu de catre producatorul roman.

DACIA Logan 3 este populara si in multe tari europene, insa cei de la DACIA mai au destul de multe de probleme de productie in continuare, asa ca ramane de vazut cand vor putea acoperi toata cererea.