Huawei P50 Pro: Specificatii pentru Camerele Celor 3 Modele

Huawei P50 Pro senzori

Huawei P50 Pro este unul dintre urmatoarele modele de telefoane din seria P50 pe care compania Huawie vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, aceasta fiind acum in proces de dezvoltare. Dezvoltarea se va incheia in perioada imediat urmatoare, iar atunci, Huawei P50, Huawei P50 Pro, Huawei P50 Pro Plus vor fi lansate, si astazi vedem informatii cu privire la specificatiile pe care ar urma sa le aiba camerele integrate in telefoane.

Huawei P50 urmeaza sa aiba o camera cu un senzor principal de imagine IMX 707U cu dimensiune de 1/18″, acesta fiind RYYB, unul ultra-wide IMX 600 cu dimensiune de 1/1.74″, si unul telephoto OVA08A10. In ceea ce priveste Huawei P50 Pro se pare ca vom vedea celasi senzor principal, dar cel ultra-wide va fi OV64A (U-W) cu dimensiune de 1/1.34″, in timp ce senzorul telephoto nu are specificat codul, dar urmeaza sa fie tot RYYB.

Huawei P50 Pro: Specificatii pentru Camerele Celor 3 Modele

Huawei P50 Pro Plus va avea acelasi senzor principal, acelasi senzor ultra-wide ca modelul Pro, doar ca senzotul telephoto va fi cu zoom optic de 10X, periscop, iar un al patrulea senzor de imagine telephoto de 3x va fi folosit. Rezolutiile pentru fiecare senzor de imagine in parte nu sunt specificate, insa e de presupus ca vorbim despre zeci de megapixeli pentru Huawei P50 Pro si celelalte telefoane din serie, asa cum s-a intamplat si cu modelele lansate anterior.

Huawei P50 Pro este gandit cu aceste camere pentru a facilita inregistrarea de poze si clipuri video in conditii foarte bune pentru toata lumea, si asta ar trebui sa puna telefoanele in topul oricaror comparatii. Desigur ca de asta depinde foarte mult si software-ul care va fi folosit in Huawei P50 Pro si celelalte telefoane din serie, asa ca foarte multa lume asteapta cu foarte mare interes sa vada daca informatiile de acum se vor transforma in realitate.

Huawei P50 Pro urmeaza sa fie prezentat undeva pe la jumatatea lunii mai, cel putin conform celor mai recente date, astfel ca ramane doar sa vedem in ce masura vor fi, sau nu, confirmate.