Lista de la Politia Romana cu Actele Necesare Deplasarilor

Lista Politia Romana Acte Necesare Deplasari

Politia Romana prezinta mai jos toate documentele care sunt necesare pentru ca romanii sa poata circula fara probleme in baza unei declaratii pe propria raspundere, obligatorie pentru orele in care circulatia este restrictionata din cauza masurilor de restrictie.

Politia Romana ii verifica pe romanii care circula intre aceste ore in toata Romania, si e bine sa stiti exact ce este necesar sa prezentati agentilor care va opresc pentru a va putea continua calatoria fara a risca sa fiti amendat de catre acestia.

Politia Romana nu spune asta, insa in afara de declaratia pe propria raspundere, in cazul deplasarilor cu masina, toate celelalte acte sunt necesare, iar cand va deplasati fara masina, aveti nevoie doar de carte de identitate si declaratie pe propria raspundere.

“- Permisul de conducere;
– Certificatul de înmatriculare al mașinii;
– Cartea de identitate;
– Asigurarea auto (valabil și online);
– Declarația cu motivul real pentru care este necesară deplasarea, adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.
Dacă aveți toate documentele prezentate puteți conduce și la această oră, dar vă rugăm să fiți foarte atenți. Vizibilitatea este redusă!”

a