Huawei: Functia Speciala care va fi Lansata cu Harmony OS

Huawei super terminal

Huawei are foarte mare incredere in sistemul sau de operare Harmony OS, in care isi pune mari sperante pentru a fi un real inlocuitor pentru Android, si in aceasta idee implementeaza foarte multe noutati majore pentru el. Una dintre ele este descrisa ca o functie numita “Super Terminal”, cei de la Huawei implementand-o pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a interconecta mai multe dispozitive cu sistemul de operare Harmony OS pentru colaborari.

Huawei a gandit acest sistem pentru a facilita interconectarea telefoanelor, televizoarelor, calculatoarelor, laptop-urilor, sau a altor dispozitive inteligente, care au Harmony OS, pentru colaborari intre mai multe persoane. Huawei a spus inca de acum ceva vreme ca Harmony OS este un sistem gandit pentru dispozitive electronice interconectate, iar ceea ce vedem acum este doar o punere in practica a acestei filosofii pe care compania chinezeasca a avut-o de foarte multa vreme.

Huawei: Functia Speciala care va fi Lansata cu Harmony OS

Huawei super terminat hamony os

Huawei a gandit Harmony OS pentru a fi folosit inclusiv in automobile inteligente, astfel ca informatiile cu privire la aceasta noua functie speciala numita “Super Terminal” n-ar trebui sa vina ca vreo surpriza pentru cineva. Ea va facilita colaborari care sunt disponibile acum in sisteme de operare precum iOS, Android, Windows, insa Harmony OS avea nevoie de ceva similar pentru a putea concura in realitate cu aceste sisteme de operare folosite in miliarde de dispozitive electronice.

Huawei super terminat hamony os dispozitive

Huawei incearca sa ofere alternative reale la toate aceste sisteme de operare, si nu poate sa faca acest lucru decat daca implementeaza functiile care sunt disponibile in cadrul acestora pentru utilizatorii lor. Desigur ca e posibil ca aceste functii speciale sa nu fie la fel de bune precum cele pe care le ofera celelalte sisteme de operare, insa cei de la Huawei trebuie totusi sa ofere alternative pentru ele, astfel incat oamenii sa aiba motive pentru a utiliza Harmony OS.

Huawei pregateste lansarea Harmony OS in viitorul foarte apropiat, compania chinezeasca dorind sa puna in distributie sistemul de operare chiar incepand din aceasta primavara.