DACIA Duster: Decizia care ii va Surprinde pe Multi Romani

DACIA Duster avansare

DACIA Duster este cel mai popular SUV romanesc, si unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri din Europa in momentul de fata, si asta multumita pretului mic pentru dotarile pe care le ofera. DACIA Duster urmeaza sa devina mult mai bun in perioada urmatoare, iar asta pentru ca un nou model facelift a fost deja confirmat oficial pentru lansare in cursul anului 2021, iar el va veni cu surprinzator de multe schimbari din Logan 3 si Sandero 3.

DACIA Duster va avea de la Logan 3 preluate noile faruri, stopurile, si alte modificari pentru exterior, chiar daca ele nu vor fi identice pentru masini, iar asta e normal intre un SUV si un sedan. Mai mult decat atat, se pare ca vom vedea inclusiv nou sistem de infotainment preluat de catre cei de la DACIA pentru DACIA Duster de la modelele noi de sedan-uri, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna pentru noua serie de SUV-uri a producatorului roman.

DACIA Duster: Decizia care ii va Surprinde pe Multi Romani

DACIA Duster urmeaza deasemenea sa mai aiba si alte schimbari facute la interior de catre cei de la DACIA pentru a convinge oamenii sa cumpere modelul facelift in detrimentul altor modele de pe piata. Desigur ca aici va conta extrem de mult si pretul pe care DACIA Duster il va avea in aceasta noua versiune facelift, existand posibilitatea unei cresteri de pret pentru aceste masini, ceva ce desigur ca nu va multumi prea multa lume, in final.

DACIA Duster ar putea avea modificate si unele dintre componentele interne care sunt folosite de catre cei de la DACIA pentru masini, dar aici nu se cunosc deocamdata prea multe detalii. Foarte clar este totusi faptul ca versiunea facelift a DACIA Duster va veni cu multe noutati la care putina lume s-ar fi asteptat, mai ales ca majoritatea dintre ele erau asteptate pentru DACIA Duster 3, nu neaparat pentru o versiune facelift de acum.

DACIA Duster va fi prezentata oficial in versiunea facelift in cursul lunii aprilie, iar lansarea in reprezentate ar urma sa aiba loc abia undeva prin septembrie, deci peste destul de mult timp din acest moment.