iPhone 13 Mini: FOTO cu un posibil Prototip al Noului Telefon

iPhone 13 Mini foto prototip

iPhone 13 Mini este unul dintre urmatoarele modele de telefoane pe care compania Apple le va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar inainte ca dispozitivul sa fie efectiv lansat, iata ca avem si o poza care ne arata ceea ce pare a fi un prototip pentru el.

iPhone 13 Mini ar urma sa aiba camere pozitionate in diagonala in modulul din carcasa, un design diferit fata de cel pe care-l vedem acum pentru telefoanele companiei americane, insa detalii despre aceasta decizie luata pentru telefon nu prea exista inca.

iPhone 13 Mini ar putea avea o camera imbunatatita, cu noi senzori de imagine, din moment ce s-a decis implementarea unei asemenea modificari pentru felul in care arata, dar nu stim inca de ce a gandit compania Apple lucrurile asa, si cum se va schimba experienta.

iPhone 13 Mini va ramane in continuare cu o camera dubla, la fel ca si modelul de anul acesta, compania Apple pastrand camera tripla pentru modelele Pro, care desigur ca vor fi cu mult mai scumpe, asa cum s-a intamplat si in cursul anului 2020.

iPhone 13 Mini foto prototip telefon

iPhone 13 Mini ar trebui sa fie prezentat in toamna acestui an, insa procesul de productie va incepe cu mult inainte, probabil prin iulie, astfel ca ar trebui sa vedem inca de pe atunci detalii cu privire la telefon, dar si posibile noi poze cu unitati fabricate.