iPhone 13: Modelele care DISTRUG Android la Autonomia Bateriei

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max au fost lansate astazi de catre compania Apple pentru clientii din intreaga lume, iar noile modele au fost deja testate pentru a ni se arata ce fel de autonomie ofera pentru baterie, iar rezultatele sunt remarcabile.

iPhone 13 depaseste modelele lansate in cursul anului trecut, asa cum e si normal, insa iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max depasesc asteptarile multora, avand autonomie surprinzator de buna pentru bateriile pe care le au incluse, ceea ce este o foarte mare realizare.

iPhone 13 Pro Max este telefonul cu cea mai buna autonomie pentru baterie dintre toate cele testate de catre youtuberul care a facut comparatia de mai sus, el reusind sa functioneze timp de aproape 10 ore, o cifra impresionanta din toate punctele de vedere.

iPhone 13 Pro Max este telefonul pe care el il considera a fi cel care are cea mai buna autonomie pentru baterie dintre toate cele care sunt disponibile in momentul de fata, astfel ca daca erati in cautarea unui telefon care sa va ofere asa ceva, ei bine l-ati gasit.

iPhone 13 Pro Max surprinde cu ceea ce ofera chiar si in comparatie cu alte modele de telefoane Android de pe piata, iar asta si pentru ca Apple a reusit sa imbunatateasca surprinzator de mult capacitatea procesorului din telefoanele sale de a consuma energia bateriei.