eMAG Anunta Romanilor Lansarea iPhone 13 si iPhone 13 Pro

eMAG Lansarea iPhone 13 iPhone 13 Pro

eMAG ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca iPhone 13 si iPhone 13 Pro vor fi lansate in perioada imediat urmatoare, cel mai mare magazin online din tara avand si o pagina speciala in care oricine e intresat se poate inregistra pentru a sti cand incep vanzarile.

eMAG nu a dezvaluit deocamdata si o posibila data de la care iPhone 13 si iPhone 13 Pro vor putea fi precomandate, insa e posibil ca 24 septembrie sa fie ziua in care vom putea face acest lucru, iar tot atunci ar trebui sa fie dezvaluite si preturile telefoanelor.

eMAG va vinde toata seria iPhone 13, adica iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max pentru clientii din toata Romania, iar livrarile ar putea incepe pe 1 octombrie, daca precomenzile incep pe 24 septembrie, si le veti putea face in aceasta pagina.

eMAG face parte din prima linie de magazine din Romania care vor vinde seria iPhone 13 pentru toti romanii care sunt dornici sa o cumpere, deci veti beneficia si de livrare rapida daca alegeti un model care sa fie disponibil in stocuri suficient de mari pentru lansare.

eMAG va livra telefoanele in ordinea precomenzilor facute, iar pentru a beneficia de o livrare rapida ar trebui sa alegeti una dintre culorile clasice si cel mai mic mediu de stocare, altfel s-ar putea sa asteptati si cateva saptamani pentru livrarea telefoanelor.