Lansarea iPhone 13 Anuntata Oficial de Apple pentru 14 Septembrie

Lansarea iPhone 13 oficial

Lansarea iPhone 13 a fost anuntata oficial de catre compania Apple pentru data de 14 septembrie, evenimentul denumit California Streaming urmand a incepe la ora 20:00, ora Romaniei, asa cum s-a intamplat si cu celelalte evenimente facute de catre americani.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max vor fi prezentate in mod oficial de catre compania Apple, insa vanzarile nu ar urma sa inceapa pana cel mai devreme in data de 24 septembrie, la 10 zile de la evenimentul special din California.

Lansarea iPhone 13 ne va aduce in sfarsit toate noutatile pe care compania Apple le-a pregatit pentru telefoanele sale, insa s-ar putea sa vedem si alte produse dezvaluite, mai exact AirPods Pro 3, Apple Watch 7 si poate noi modele de Mac-uri, desi nu e chiar sigur acest lucru.

iOS 15 va fi deasemenea prezentat in mod oficial de catre cei de la Apple, iar lansarea sa ar putea avea loc pe 22 septembrie, cu 2 zile inainte ca lansarea seriei iPhone 13 sa aiba loc, exact precum fac americanii in fiecare an de cand au schimbat lansarile pentru toamna.

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max vor fi oferite la precomanda incepand cu data de 17 septembrie in cateva zeci de tari, iar daca traditia nu se va schimba, atunci pe 24 septembrie ar trebui sa il putem precomanda din Romania, cu livrare din 1 octombrie.