Carrefour: Oficial, Surpriza Speciala Oferita pentru Clienti

Carrefour zilnic

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania, iar pentru toti clientii care ajung in locatiile sale are o surpriza speciala de care oricine poate profita. Mai exact, cei de la Carrefour au decis ca prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a beneficia de reduceri exclusive zilnice, sau saptamanale, insa numai daca folosesc acea aplicatie pentru cumparaturi.

Carrefour are de ceva vreme acest beneficiu special pe care il ofera doar pentru acei clienti care decid sa profite in momentul de fata de ceea ce le este oferit prin intermediul aplicatiei companiei. Intr-o sectiune speciala din cadrul aplicatiei celor de la Carrefour, Act for Good, sunt listate reducerile zilnice speciale, dar si cele saptamanale, care sunt disponibile pentru toata lumea, si oricine poate merge intr-un magazin pentru a profita de ele cat sunt oferite.

Carrefour: Oficial, Surpriza Speciala Oferita pentru Clienti

Carrefour zilnic reduceri

Carrefour vrea sa le ofere romanilor prin aceasta aplicatie posibilitatea de a beneficia de preturie xtrem de bune la unele dintre produsele pe care le vinde, si daca sunteti interesati de ele, atunci poate ca nu ar trebui sa le ratati. Carrefour stie foarte bine cat de mare este interesul pentru aceste tipuri de produse, astfel ca in fiecare zi alege reducerile cele mai bune de care oricine poate sa profite astfel incat sa nu piarda sansa de a economisi bani.

Carrefour combina reducerile acestea cu cele care sunt disponibile deja in cadrul magazinelor din toata Romania, dar si prin intermediul website-ului sau, asa ca le puteti vedea pe toate in toate mediile. In website-ul celor de la Carrefour puteti vedea inclusiv reduceri pentru produse care nu sunt alimentare, iar asta pentru ca unele dintre produsele pe care compania le vinde sunt disponibile exclusiv online, in special cand e vorba despre cele electronice.

Carrefour isi distribuie aplicatia proprie in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store pentru toti clientii care sunt interesati sa profite de reducerile speciale.