Samsung GALAXY S22: Decizia Surprinzatoare cu o Functie Noua

Samsung GALAXY S22 ventilator

Samsung GALAXY S22 este unul dintre cele trei modele de telefoane din seria cu acelasi nume care e asteptata pentru lansare in anul 2022, si e posibil sa vina cu o surpriza uriasa pentru toti cei care abia asteapta sa il cumpere. Mai exact, e posibil ca Samsung GALAXY S22 sa vina cu un ventilator integrat, sau cel putin asta sugereaza un brevet de marca pentru denumirea “Activate Fan Mode”, acesta dand de inteles ca e posibil sa putem controla acel ventilator.

Samsung GALAXY S22 nu a avut pana anul acesta anuntata nici macar ca si titlu de zvon o asemenea schimbare, ea fiind una foarte importanta pentru un telefon de acest gen, asta desigur daca va veni, pana la urma. Deocamdata schimarea majora e prezentata exclusiv cu titlul de zvon, deci nu se stie foarte clar daca un ventilator va ajunge intr-adevar in Samsung GALAXY S22, dar integrarea sa ar putea schimba substantial telefonul coreenilor.

Samsung GALAXY S22: Decizia Surprinzatoare cu o Functie Noua

Samsung GALAXY S22 cu un ventilator ar trebui sa aiba deasemenea si componente foarte puternice care ar necesita racire, sau poate ca Samsung a inteles intr-un final ca al sau chip Exynos nu poate functiona la temperaturi mari cu performante bune. E cunoscut faptul ca telefoanele Samsung au fost de-a lungul timpului afectate substantial de faptul ca chip-urile Exynos se supraincalzesc iar performentele lor sunt afectate de acest lucru, iar acum cu Samsung GALAXY S22 e posibil sa se schimbe asta.

Samsung GALAXY S22 nu ar fi primul, si cu siguranta nici ultimul, model de telefon in care s-ar include un ventilator, astfel ca nu vorbim despre vreo premiera, ci doar despre o incercare de a mai aduce ceva diferit pentru telefoane. Din cate se stie pana acum, Samsung GALAXY S22 urmeaza sa aiba inclus un chip Exynos in tandem cu unul Qualcomm, deci daca s-ar include un ventilator, atunci ele ar trebui sa aiba un mod special de functionare, cu performante substantial crescute.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat in mod oficial in prima parte a anului 2022, cel mai probabil prin ianuarie, la un an distanta de modelul care a fost pus in vanzare anul acesta de catre Samsung.