Samsung GALAXY S22: Oficial, Revolutia la care Nu mai Speram

Samsung GALAXY S22 are in mod oficial confirmata o revolutie foarte importanta la care nu mai sperau multi dintre cei care sunt interesati sa cumpere nou model de smartphone al companiei Samsung. Vorbim despre o confirmare oficiala a faptului ca Samsung GALAXY S22 va avea un nou chip Exynos in care pentru prima oara in istorie se va regasi inclusiv un chip grafic al AMD, zvonurile din ultimele luni fiind confirmate intr-un final pentru noi toti.

Samsung GALAXY S22 are aceasta confirmare oficiala facuta cu mult inainte de a fi lansat, dar asta conteaza mai putin, mult mai importanta fiind integrarea tehnologiei asa cum trebuie. CEO-ul AMD a confirmat in cadrul Computex 2021 faptul ca Samsung GALAXY S22 va veni cu un nou chip Exynos care va avea integrat si un chip grafic AMD, acesta urmand a veni impreuna cu tehnologia ray tracing pentru a oferi performante si calitate vizuala ridicate.

Samsung GALAXY S22: Oficial, Revolutia la care Nu mai Speram

Samsung GALAXY S22 va produce o surpriza uriasa cu acest nou chip Exynos care are placa video de la AMD, iar asta pentru ca telefoanele Android au avut in general probleme cu performantele pe partea grafica. AMD e solutia perfecta pentru aceasta problema, iar dupa cum se prezinta lucrurile, e foarte posibil ca Samsung GALAXY S22 sa fie cel mai performant smartphone Android din punct de vedere al capacitatilor grafice, o situatie complet inedita.

Samsung GALAXY S22 va avea, desigur, si alte schimbari importante pentru procesor, baterie, memoria RAM, mediul de stocare, si nu numai, asa ca avem destule lucruri interesante la care sa ne asteptam. Deocamdata se cunosc foarte putine noutati in legatura cu Samsung GALAXY S22, dar ceea ce ni se spune sugereaza faptul ca telefonul va fi unul cu adevarat impresionant, iar asta in conditiile in care si asteptarile sunt mari de la el.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie prezentat in prima parte a anului 2022, cel mai probabil in ianuarie, adica la cam un an de zile distanta de modelul lansat anul acesta.