DACIA Logan 2022: Anuntul Oficial Privind Noul Model Special

DACIA Logan 2022 este un nou model special de masina pe care DACIA il va lansa pentru clientii din toata lumea, iar saptamana aceasta a venit si un nou anunt oficial care are legatura cu lansarea sa. Mai exact, saptamana aceasta cei de la DACIA au anuntat in mod oficial noua identitate vizuala pentru masinile care vor fi lansate de acum incolo, adica noul logo prezentat cu Bigster va fi folosit in toate masinile noi, iar DACIA Logan 2022 ar putea fi prima.

DACIA Logan 2022 este un model de masina care inca este in plin proces de dezvoltare la cei de la DACIA, ea fiind testata pe drumurile publice, si e aproape de a intra in productie in cursul anului 2021. Se pare ca emblema de pe capota DACIA Logan 2022 ar urma sa fie cea noua pe care DACIA a anuntat-o in mod oficial ca parte a schimbarii identitatii vizuale prin care vor trece toate modelele noi de masini care vor fi lansate de catre producatorul roman.

DACIA Logan 2022: Anuntul Oficial Privind Noul Model Special

DACIA Logan 2022 ar trebui sa fie lansata in prima parte a anului 2022 de catre cei de la DACIA, si desi Duster 2021 va veni inaintea sa, e destul de improbabil ca de la acest model facelift sa se faca totusi modificarea. Este mult mai plauzibil ca DACIA Logan 2022 sa fie primul model de masina pentru care DACIA va dori sa ofere noua identitate vizuala pentru embleme si logo-uri, asa ca e bine sa avem asteptarile indreptate in aceasta directie acum.

DACIA Logan 2022 va veni cu toate noutatile care au fost oferite cu modelele Logan 3 si Sandero 3, dar e posibil ca separat de acestea sa fie oferite si altele, inclusiv noua emblema. Desigur ca nu avem vreo informare oficiala de la producatorul roman cu privire la DACIA Logan 2022 si schimbarea de identitate vizuala, dar e de asteptat ca lucrurile sa mearga in aceasta directie, avand in vedere anuntul oficial facut de catre companie.

DACIA Logan 2022 este o masina care ar urma sa combine fostul MCV si actualul Lodgy pentru a permite transportarea a 7 pasageri, dar si transportul de marfuri de catre clienti.